Eurajoen LA-Kerho ry EULA

Linkit
Vieraskirja Lue/KirjoitaEurajoen LA-kerho on vuonna 1995 perustettu lyhytaaltoradiokäyttäjien (LA) kerho.

Päätavoitteisiimme on kerhon perustamista asti kuulunut yhteistyö lähikerhojen kanssa. Tässä olemmekin onnistuneet kiitettävästi, mistä on todisteena lukuisat yhteiset tapahtumat lähikerhojen kanssa. Lisäksi yhdistyksemme on Suomen LA-yhdistysten Liiton (SUOLA) jäsen.

Kerhopaikkana toimii Eurajoen kunnan käyttöömme antama Kuivalahden koulu, mikä sijaitsee osoitteessa Etukämpäntie 47. Kerhoiltoja pidetään kuukauden toisena keskiviikkona, heinäkuussa ei kerhoiltoja. Kerhoillat kuluvat yhteyksien otossa LA-puhelimella ja pakettiradiolla sekä muuten mukavasti yhdessä ollen, kuten kerhon säännöt sanovat "suhdetoimintaa harjoittaen".

Kerhon pakettiradioasema päivystää kutsulla SF1MCL kanavalla 24 FM.

Perinteisiimme kuuluvat mm. saunaillat, kesäriehat, Mustan lällän yö (syyskauden avajaiset), pikkujoulut, sekä virkistäytymismatkat jäsenten valitsemaan kohteeseen.

Menestystä yhdistyksemme jäsenet ovat saaneet mm. LA-radiosuunnistusajoista, joista esimerkkinä mainittakoon SM-kulta sekä vapaa- että vakioluokasta kaudelta 2000-2001. Lisäksi järjestämme kaksi kertaa vuodessa EULA:n kuppiajot, joista toinen on tavallisesti SM-osakilpailu.

Kerhomme on aina ollut avoin kaikelle uudelle, kuten esim. pakettiradiotoiminta, jossa olemme olleet mukana alusta alkaen.

Eurajoen LA-kerhon kerhoiltoihin ja muuhun toimintaan ovat kaikki LA-, pakettiradio- ja radiosuunnistustoiminnasta kiinnostuneet tervetulleita.

EULAn hallitus vuodella 2010:

Puheenjohtaja: Hanna-Mari Saloma
Varapuheenjohtaja: Tomi Sorri
Sihteeri: Kauko Seppälä
Varainhoitaja: Kaisa Saloma

Jäsenet:
Kirsi-Marja Nieminen
Kimmo Seppälä
Reijo Auvinen
Annikki Seppälä
Tomi Sorri
Jari-Pekka Saloma

Varajäsenet:
Teuvo Saloma
Jouni Laine