KOULUTUSTA, KURSSEJA

 

SPK:n kouluttajat (Päivi Lehtonen ja Henri Palmqvist) ovat suorittaneet SLU:n valmentajakoulutuksen I-tason ja heidät on syksyllä 2000 Suomen Pétanque-liitto ry:ssä hyväksytty lajiohjaajiksi. 

Suomen Pétanque-liitto on hyväksynyt  alkuvuodesta 2007 Henri Palmqvistin yhteiseurooppalaisen tasojärjestelmän mukaiseksi  pétanquevalmentajaksi. ( http://www.petanque.fi/ovk.html )

Lisäksi Henri Palmqvist on suorittanut  pétanquen kansainvälisen kansainvälisen liiton FIPJP hyväksymän  C.I.E.P:n  tasokokeen Ranskassa C.I.E.P:n koulutuskeskuksessa.

SPK on järjestänyt lukuisia koulutus-/valmennustilaisuuksia Suomessa ja Virossa. Suunnitteilla on tilaisuuksia myös muutamaan muuhun Euroopan maahan. Lisäksi yhteistyö kansainvälisen koulutuskeskuksen C.I.E.P:n kanssa laajenee.

 
     
 
Kurssiesittely

Heittotekniikan perusteet

 

 

 

Kurssilla analysoidaan videoin ja diakuvin oikeaoppista heittotekniikkaa sekä paneudutaan videokuvan perusteella kurssilaisten omaan heittotekniikkaan.

Kurssi on painottunut henkilökohtaiseen opastukseen, josta johtuen kurssin ohjaajien lukumäärä riippuu kurssilaisten lukumäärästä.

 
     
 

***KURSSILLA KÄSITELTÄVIÄ ASIOITA***
***

KOULUTUKSEN OHJELMAN  ESITTELY

PELIVÄLINEET JA NIIDEN ARVIOINTI

VALMENTAUTUMINEN
*venytys - ja verryttelyharjoitukset

HEITTOTEKNIIKKA
*heittotekniikan perusteet

ASETUSHEITTO
*pystystä ja kyykystä
*alastulopaikka
*puolikorkea
*korkea

ASETUSHEITTO KIERTEET
*kierteiset heitot
*vastakierre,
*kierre oikealle
*kierre vasemmalle

AMMUNTA
*heittotekniikka ammunnassa

TESTAUSMENETELMÄT
*erilaisia testejä

 

KURSSI

Mikäli olet kiinnostunut kurssista niin ota yhteyttä. Ilmoitamme missä ja milloin sinulle sopivin kurssi järjestetään. Myös yksityisopetus on ollut kysyttyä ja järjestetty toiveiden mukaisesti. 

     
 
Suomen Pétanque-Koulu 
Askolantie 17B, 
00600 Helsinki,
Suomi-FINLANDE
puh. +358 (0)400-967467
Internet: www.petankki.com
e-mail.: info@petankki.com