Vauhrikas, vastustamaton, orotettu ja toivottu yritysbändikilpailu jyrähtää Kurikan Pitkä-Jussissa jälleen. Tämän vuoden spesiaali teema on Octoberfest ja illan vetonaulana oikea "hittibändien äiti" TELAKETJU orkesteri. Juontajina häärii Kurikan rääväsuut Hande ja Pinde.

Yritysbändi kilpailussa jokainen yhtye esittää arvovaltaiselle tuomaristollemme kaksi omavalintaista kappaletta, joista toinen tulee olla juomalaulu October-fest tyyliin. Vanhojen ja tuttujen kappaleiden uudelleen sanoittaminen ym. tajuton säveltäminen ja huumoripitoinen hienosäätäminen on erittäin toivottavaa. Tuomaristo nimittäin kiinnittää erityistä huomiota "ehjään kokonaisuuteen".
Bändissä saa olla yhteensä 2-10 jäsentä (max 6 soittajaa + tanssitytöt ja muut mölyapinat) ja halutessanne voitte "palkata" yhden yrityksenne ulkopuolisen lisävahvistuksen. Yrityksenne ex-työntekijät voidaan laskea ilman suurempaa kohua vapaasti estradille.

Kilpailupaikalla yhtyeen jäsenten on oltava klo 19.00, jolloin alkaa soundcheck Telaketju- orkesterin äänentoistolla sekä armoton viimehetken viilaus ja höyläys. Varsinainen illan ohjelma ja yritysbändikilpailu starttaavat klo 21.30 Olutseura Humalan tervetulo-ohjelmalla. Hauskanpito jatkuu tanssisali Hopeisessa Kuussa 03:een ja yökerho Pätkä Night's:ssa aamu 04:ään!!!

Luvassa siis uskomattomia artisteja, tunnelmaa katossa, business kontakteja sekä hulvatonta ja humalahakuista menoa ja meininkiä. Kilpailun voittajalle hyvä mieli, kamala pokaali, Business is pop-tapahtuman ikimuistoiset t-paidat, mainetta ja mammonaa sekä ilmaiset v.i.p.-liput vuoden 2004 Business is poppiin!!!!!

Muistattehan ilmoittautua yritysbändikilpailuun ajoissa, viimeistään ke 15.10 mennessä, sillä mukaan pääsee ainoastaan kuusi ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Eli nyt palaveri pystyyn ja bändi kasaan!!! Ilmoittautuminen Olutseura Humalan puuhamiehelle ja kilpailuvastaavalle Jouni Mäki-Paavolalle numeroon 0400-562 866.

Yrityksenne bändin jäsenillä on tilaisuuteen luonnollisesti vapaa sisäänpääsy. Kannatusjoukoillenne voitte tilata ennakkoliput hintaan 8 euroa/hlö suoraan Pitkä-Jussista numerosta 06-4510 500 ja samalla voitte tiedustella porukallenne mukavaa poppi-purtavaa. Pääsyliput ovelta ostettuina tapahtumaan ovat 10 euroa.

 

 

 

 


| Etusivu | Humala r.y | Kalenteri | Käymiset | Olutviesti | Kuvat | Linkit | Vieraskirja |