NeOn Pöhönäs julkaisi singlen
nimeltä Haku Päällä

2 Mäki-Paavoolaa, Juvonen ja Ojala: Onko Ne Pöhönäs?
 


NeOn Pöhönäs -orkesteri on julkaissut heilanhakufestareiden kunniaksi Haku Päällä -nimisen cd-singlen.

Olutseura Humalan virallinen bändi NeOn Pöhönäs perustettiin yhtä keikkaa varten keväällä 1994. se yksi oli Pitkä-Jussin Bisnes is Pop -bändikilpailu.

- Voitoa ei sillä kertaa tullu, mutta ainaki soittettihin vakavasti nimen velevoottamas olotilas.

Orkesterissa ovat mukana Jouni Mäki-Paavola (RrrrockStarin Tamat ja laulu), Esa Juvoen (bassoisottelu ja laulu, Tero Ojala (kosketintinsoitto ja laulu) ja Jari Mäki-Paavola (kitaran rimphauttelu).NeOn Pöhönäs -orkesteri soittaa sekä perinteisempää tanssimusiikkia että rokkia ja kaikkea siltä väliltä, eikä yleisön tarvitse tauollakaan pitkästyä, sillä Pöhönäksen pojat osaavat viihdyttämisen taidon: tarjolla on juontoa, kisailuja, visailuja, onnenpyörää ja tarvittaessa vaikka Raappahousut pois -show. Bändin jäsenet näet niittivät kuuluisuutta Raappahousut pois -showllaan pari vuotta sitten Haku Päällä -festivaaleilla.

Bändillä on riittänyt kysyntää kaikki nämä vuodet. Ravintolakeikkojen, synttäreiden ja häiden lisäksi pojat ovat käyneet myös viihdyttämässä vuorineuvoksia: Viime syksynä NeOn Pöhönäs kutsuttiin Helsingin Ostrobothnia -klubille, jonne helsinginpohjalainen vuorineuvos- ja muu kerma kokoontui pohtimaan pohjalaisuutta.Tapahtumaa varten Seppo Tammilehto teki Pöhönäksille Lakeuden Vankkurit -nimisen kappaleen. Myös kyseinen biisi on mukana Pöhönäksien upouudella singlellä, joka on myynnissä Haku Päällä -festareilla.

NeOn Pöhönäs on nykyään suosittu orkesterikaraokebändi. Idea toimii siten, että laulaja valitsee orkesterin ohjelmistosta kappaleen ja antaa palaa ihkaelävän orkesterin säestyksellä. Karaokelaulaja pääsee näin oikean iskelmätähden fiilikseen.

Haku Päällä -uutiset 2.6.2001

takaisin