Juttu on julkaistu aiemmin Soundi-lehden numerossa 2/2000 ja tässä kirjoittajan luvall _ _ _ < CHE / home
Hard Bone's on-line diary

4.2. Aloin pitää tätä päiväkirjaa. Saavuimme eilen takas Suomeen. Tänään on, vittu, kuvaukset Soundin haastattelua varten joka tehtiin puhelimitse. Kultaketju tossa poseeraa ihan tötsyissä.

5.2. Tänään lähetään ennen YO-talon keikkaa vähän kuokkimaan yksiin bileisiin. Väärensin meille kutsarit sinne.

11.2. Fucking vittu! Pari päivää meni bailatessa ja YO-talon keikka munilleen! Ei nähty edes Boomkareita lavalla kun päästiin sinne vasta liian myöhään. Epen piti olla siellä tsekkaamassa meidän keikka, mut vitut sitäkää näkyny.

12.2. Joku Charles "Jackie" Cunningham soitteli. Puhui jostain sopimuksesta. Käskin sen painua vittuun.

13.2. Vitutti - kirjoittelin riimejä.

15.2. Palkattiin uus manageri. Pätevän tuntuinen kaveri! Tuntee hyvin skenen. Luulen, et sen avulla päästään heittään keikkaa ainakin täällä Mansessa. Tavattiin siellä bileissä joku Sharkie, se oli meidän fani ja väitti et meillä on 70000 fania Tampereella. Uskoiskohan? Täällä on kummiski aika pienet kuviot verrattuna jenkkeihin. Niin sen managerin nimi on joku Pekka tai Pietsu.

17.2. Joku nainen soitteli. Olin kuulemma tavannut sen Disco Dragonin bileissä ja oltiin koeajettu meidän limusiinia. Mitä vitun limusiinia??? Muistan kyllä hämärästi jotkut puskurit. Mä käskin sen ostaa meidän levyn, jos se kerran haluaa mua.

18.2. Hukkasin kännykkäni.

19.2. Yritettiin Kultaketjun kanssa ostaa vauhtia YO:lla. Joku häiskä tuli aukomaan. Ei auo enää! Karua kun kaikki tutut myyjät on hävinny johonki.

23.2. Käytiin kai Tesomalla. Saatiin väliaikainen kämppä Annalasta (Anna.L.A. he he!). Siellä asuu yks Dj. Cop Killah ja me lähetään kai sen kanssa duunaan uutta matskua. Sillä on kai jotain ideoita.

26.2. Manageri lähti Japaniin. Sanoin sille, että ei tartte tulla takas jos ei hommaa meille keikkaa sieltä. Vaikka kyllä japskitkin on yksiä vitun rasisteja. Ne ei välttämättä tajua meidän sanomaa.

1.3. Keksin yhen hyvän biisinnimen, mut unohdin sen.

2.3. Japanin keikoista ei kuulu vieläkään mitään!

6.3. Kuulin radiosta jonkun uuden suomalaisen rapparin biisin jossa laulettiin "I wanna be a Jedi Knight". Äijän nimi lienee Pale Face. Mielikuvituksetonta. Matkii meitä, löysää kamaa!

12.3. Manageri palasa Japanista

13.3. Tapasin managerin. 28. päivä tätä kuuta pitäis olla keikka Tokiossa ja 4. huhtrikuuta Kiotossa. Tulee aika äkkiä. Pitäis ehtiä tekeen uusia biisejäkin.

14.3. Kultaketju ilmoitti, että sillä ei oo varaa lähteä Japaniin. Ei oo varaa!

15.3. CHE:lle tarjottiin keikkaa Vapuksi. Jotenkin tutun näköinen tyyppi se, joka siitä puhui. Lupasin harkita jos oon siks takaisin Japanista.
Hyvä fiilis. Työ alkaa kantaa hedelmää. Fanit ei kestä enää ilman!

21.3. Riitaa Kultaketjun kanssa. Sitä vituttaa ku se ei pääse Japskeihin.

28.3. Perillä Tokiossa.

29.4. Roppongilla tsekkaamassa skeneä. Mestat on hankala löytää.

30.4. Featuring keikka Harlem-klubilla.

Lisää Japanin muistoja myöhemmin Japski-spesu sivuilla!

20.4. Takas Suomessa.

12.5. Mulle soitettiin ja tarjottiin keikkaa Hesaan ravintola Kaisaniemeen toukokuun viimeiselle päivälle. Käskin äijää soittaan managerillemme.

13.5. Eka Suomen keikka (pitkästä aikaa) I-Klubilla Tampereella. Yleisöä oli yli 100 henkee ja tunnelma katossa. Managerimme Pampu-Pekka oli eniten hermona. Keikka videoitiin, mutta kuvauksen suorittanut äijä häipyi teille tietymättömille kuitattuaan etumaksunsa. Vittu jos sä tai sun kamu lukee tän ni olis parasta toimittaa se kassu meille ja sassiin!

8.8. Keikkavideo toimitettiin Moontv:lle. Sen pitäis näkyä siellä "Verstas" -ohjelmassa lauantaisin joskus ennen kuun loppua.