ETUSIVU

Elämää linkeissä!

Ystävät, toverit - minulle tärkeiden ihmisten webbipresenssejä.

Pintapuolisemmin lisää kavereita löytyy Sarjakuvatapaamisten ja Omnionin sivuilta.

Ketä mä oisin ilman ketään?! Kunnia niille joille kunnia kuuluu.

Linkit päivitetty 6.3.2002

Anssi Kukkonen Se vähemmän kuuluisa Anssi. Tutustuin tähän hienoon mieheen muutaman projektin ja jalkapallohöntsöilyn ohessa. Elämä on nyt heittänyt meidät selkeästi eri kiertoradoille.
Christer Nuutinen Christerin kanssa olitiin yhdessä opettamassa Orivedellä. Se oli kesä -95. Christer on omakustanne sarjakuva- ja musiikkihemmoja.
Kaisa Herrala Entinen oppilas nykyinen kirjeenvaihtoystävä. Kaisan sivut ovat vielä hieman kesken, mutta...
Kaltsu Kallio Kaltsun kanssa yhteydenpito alkoi kirjeenvaihtona (pienlehtikuvioissa) joskus -80-90 luvun taitteessa. Sen jälkeen olemme asuneet satunnaisesti samoissa kaupungeissa ja ryypiskelleet yhdessä.
Kristian Huitula Kristian tuli tutuksi keväällä 2000. Puhuttiin sarjakuvasta ja multimediasta sekä pantiin Japani järjestykseen.
Miska Fredman Törmäsin tähän tapaukseen, Miskaan, Outin kautta joskus syksyllä -97. Elämässäni kaikki muuttui. Sittemmin yhteisiä säätöjä mm. larppauksen tiimoilta.
Petri Tuomola Olemme olleet Peten kanssa ystäviä yli 25 vuotta. Käsittämätöntä! Siihen aikaan mahtuu monta yhteistä duuni- ja vapaa-ajan aktiviteettia.
Timo Kokkila Olen mä tuntenut Timon jo aika kauan. Muutama vuosi sitten tutustuttiin vähän paremminkin romppuprojektin tiimoilta.