HAHMON NIMI: Ihaa
IKÄ:
? (olet kuolematon)
TAISTELUTAITO:
0
ESINEET JA TARVIKKEET:
Lompakko ja kännykkä
RAHAVARAT:
1000
TAUSTA, HISTORIA, LUONNE:
Olet hengaillut Puhin ja Nasun kanssa niin kauan, kuin jaksat muistaa. Asutte metsässä Englannissa. Tikru tuli mukaan hieman myöhemmin, mutta on pyörinyt mukana niin kauan, että et jaksa muistaa kauanko! Teillä neljällä on paljon yhteisiä muistoja ja kivoja leikkejä. Periaatteessa ihan hyvät ja lämpimät välitkin.

Kaikkein parasta, mitä tiedät, on heitellä kaksin kavioin suurta palloa näiden kavereiden kanssa. Se on hauskaa ja rentouttavaa, lähdet innosta kiljuen mukaan, joku vain ehdottaa sellaista sinulle. Melkein yhtä paljon, kuin pallon heittelemisestä, tykkäät tanssimisesta, sillä silloin pystyt rentoutumaan ja unohtamaan murheesi. Leikkipallojen lisäksi tykkäät kovasti ilmapalloista.

Luonteesi on huolehtivainen. Sinä olet se, joka baari-illan jälkeen hoitaa aina porukat taksiin ja kotiin. Jos sinä lipsuisit, koko porukkanne saattaisi hetkessä löytää itsensä ojan pohjalta. Toimit enimmäkseen tunteidesi mukaan, järjen ohjaamana se ei oikein onnistuisikaan. Vaikka olet muuten vähän hidas ja pöljä, niin numeroissa olet haka. Tunnet kaikki numerot 1:stä 10 000:een ja ymmärrät niiden suuruusjärjestyksen!

Sinulla on pienet tulot (Puhin kirjojen rojaltit ja Disneyltä avustajan palkkiot) ja kohtuulliset menot. Uhkapeli kyllä hieman tuppaa kiinnostamaan, aina joskus lomalla sorrut siihen, mutta alkoholin lisäksi (kohtuukäyttäjä) se onkin sitten ainoa paheesi. Lempiruokasi on porkkana!

Pelkäät että Nasu alkaa jotenkin käyttää Puhia hyväksi omien päämääriensä toteuttamisessa. Et kuitenkaan halua asettua varsinaisesti "kenenkään puolelle", vaan tärkeintä on, että porukkanne pysyy koossa. Tiedät että maailma voi olla kova paikka kelle tahansa nallelle, leikkipossulle tai -tiikerille. Tätä kaverisi eivät vain millään tunnu ymmärtävän. Haikailet takaisin vanhoja kunnon hyviä aikoja.

Pelin alkaessa olette liikkeellä kaveriporukalla. Olette viettäneet suomessa nyt muutaman viikon (Tikrun elokuvaa promoamassa) saavuitte Helsingistä Tampereelle perjantaina. (Hukkasit häntäsi Hesassa 3 kertaa 2 viikon aikana. Puh, Tikru ja Nasu löysivät sen kukin "vuorollaan".) Nukuitte edellisen yön hyvin Hotelli Ilveksessä, (kukahan senkin lystin maksaa?!) ja nyt olette tulleet katsastamaan "Tampereen ihmettä" Pöllön Kabareeta! Nasu ja Tikru ovat höpisseet jotain polttareista. Pojat ovat ottaneet hieman pohjia, ja pelkäät että he aikovat sytyttää huvikseen jonkun roskapöntön tuleen tai jotain…

Sinulla on tänään syntymäpäivä. Mutta kukaan ei tunnu muistavan! Tämä synkistää mieltäsi. Pitäisikö sinun mainita asiasta muille?!

TAVOITTEET: Ensimmäinen ja tärkein tehtäväsi on selvittää, mitä polttarit oikein tarkoittaa. Et kerta kaikkiaan osaa ajatella muuta, kun pelkäät, että se on jotain kamalaa! Erittäin tärkeätä on myös pitää hännästä huolta, sikäli kun se Kabareen hulinassa ja leikin tohinassa onnistuu.

Puh voisi olla mielestäsi potentiaalinen uskonnollinen johtaja, sitä kautta saattaisit saada äänesi kuuluviin. Mutta toisaalta et oikein jaksaisi tehdä mitään asian eteen, sillä maailmassa on tärkeämpiäkin asioit, kuten sorkka- ja kavioleäinten oikeudet nykyisessä tehomaataloudessa. Näin olet kuullut Risto Reippaalta joka seuraa uutisia! Et ymmärrä asiasta sen enempää (olet hieman tyhmä, etkä tajua kaikkea), kuin että jos saisit perustettua yhdistyksen, kaikki varmasti ihailisivat sinua.

Olet suunnitellut pitkään sorkka- ja kavioeläin ry:n perustamista, mutta et tunne tarpeeksi tyyppejä jotka voisivat lähteä mukaan siihen (siis sellaisia, joilla olisi kaviot tai sorkat!). Yhdistys olisi kuitenkin kova juttu, sitten olisit saanut jotain hienoa aikaan ja ystäväsi voisivat olla sinusta ylpeitä.

Ehkä, jos löytäisit Risto Reippaan, hän järjestäisi asiat. Ja selittäisi sinulle sen sorkkajutunkin tarkemmin (ei sillä etteikö Risto olisi yrittänyt…). Pyrit salaamaan kavereilta sen, että etsit Ristoa, sillä sinulle on käynyt selväksi, että tänä iltana häntä ei kaivattaisi mukaan leikkeihin.

Olit myös odottanut Risto Reippaalta syntymäpäivälahjaa, ja nyt näyttää siltä, että jäät ilman!

Kaiken tämän murheen keskellä yrität parhaasi mukaan pitää hauskaa.

TUTUT HAHMOT:

Nalle Puh: Haihattelija, joka ei tajua oikein mistään käytännön asioista mitään. Hän latelee mielestäsi upeita filosofisia viisauksia. Sen takia tavallaan idolisi. Puh myös aina auttaa sinua esim. häntäsi etsimisessä. Leikkikaveri. Olet huolissasi Puhin järjen valon säilymisestä. Mitä nerokkaammaksi hän muuttuu, sitä kyvyttömämmäksi hän tuntuu tulevan jokapäiväisten asioiden hoitamisessa.

Tikru: Leikkikaverisi. Aikaisemmin Tikru oli kivempi kuin nykyään. Siitä on tullu rehentelijä, ja sillä on noussu menestyksen myötä hieman kusi päähän. Tiikerin oma elokuva ei ollut porukan sisäisen dynamiikan kannalta kovin hyvä juttu. Tikrun pitäisi mielestäsi ymmärtää tämä ja jättää haaveet tähteydestä. Eihän kaveripiirinne ole mikään bändi, josta erotaan, vaan te olette pitkä-aikaisia ystäviä, joiden kaveruuden "tielle" kaupallisuus on nyt todella ikävästi astumassa!

Nasu: "Siviilissä" sellainen pieni porsastelija. Kaikissa kirjoissa ja kaikissa, Nasu kuvataan aina niin kivaksi, mutta tiedät, että ei se oikeesti oo semmoinen, kuin mikä kuva siitä annetaan. Nasu on kuitenkin porukan bilekone ja keppostelija, jonka seurassa ei tule suru puseroon. Nasua ei kannata ottaa vakavasti, ei hän itsekään ota. Itse asiassa olet huolestunut Nasun puolesta, pelkäät, että se liukuu liian syvälle kaiken maailman aineiden käytössä. Kaveria pitäisi jeesata, mutta mitenkäs jeesaat, kun possulla ei tunnu olevan mitään selkärankaa.

Risto Reipas: On mielestäsi ihan OK. Ihmettelet miksi Risto tuntuu jääneen pysyvästi 7-vuotiaan tasolle. Se ei ole normaalia, onhan hän ihminen!

KÄYTÖS, ULKONÄKÖ JA PUKEUTUMINEN:

Tyypillisiä lausahduksia: "En minä valita, mutta minkäs teet" ja "Eräiltä se käy!" (tarkoittat muita kuin itseäsi)

Sinulle outoja (sekavia) sanoja: polttarit, sikari, pikari, lipponen, seepra, pilleri, hilleri, hitleri, tryffeli, fyffe. Ja ylipäätään kaikki vähänkin vaikeammat sanat. Sanavarastosi on suurin piirtein 6 -vuotiaan tasolla.

Hahmosi käytös pelissä ei voi olla liian lapsellista tai imbesilliä, olethan kankaanpaloista koottu, vanha, harmaa(?) leikkiaasi, jonka häntä on kiinni naulalla?! Peliteknisesti se voisi olla kiinni vaikka teipillä tai jollain tarratsydeemillä (jos saat aikaiseksi). Sulla näkyy tikit aika pahasti turvassa.

Tärkeää: Asuusi kuuluu nimilappu (niin kuin kaikilla muillakin) "AASI" Muut eläimet eivät välttämättä osaa lukea, mutta nimilappu onkin ulkonäköösi liittyvä juttu, josta sinut tunnistaa lajisi edustajaksi.

© r e i m a - 27.04. 2001