LARPPAUS -MENU

Kotomaan heimot - Tuuleton päivä

Tämkin peli sijoittui Korvensalon kylään. Nyt olin Korvenperän vanhempi isäntä Auvo. Miekan heimoon kuuluva sukumme oli jo pitkään ollut tekemisissä eevaheimolaisen Korpin klaanin kanssa, mutta nyt kävikin ilmi, että välillämme vallinneet muutaman sukupolven mittaiset kauppasuhteet katkeavat kun klaani lähtee muille metsästymaille.

Olin tuona iltana kotona talossa yhdessä emäntäni, Varpun (Terhi Tomperi)kanssa. Alkuillasta, päivällisen jälkeen, piikamme Anni (Anna-Sofia Halttunen) ja poikame Teuvo (Matti Puronniemi) hävisivät jonnekin. Metsästä kuului melkoinen mekkala ja talossa vieraili mustiin pukeutunut salaperäinen mies. Tämä oli sangen outoa, mutta ei siinä kyllin. Juuri ennen pimeäntuloa meille tuli 5 miestä, jotka osoittautuivat orjakauppiaiksi. Aluksi emme havainneet, että yksi heistä oli todellakin vanki. Miesten käytös oli kyllä outoa. Saatuaan hieman ruokaa, he päättivät lähteä sateeseen yön selkään. Sain sentään myytyä heille oljylampun pienellä voitolla. Lupasivat komentaa Teuvon kotiin jos näkisivät häntä. Samoihin aikoihin orjakauppiaiden kanssa talolla kävi eevan heimon matkaaja, joka kertoi meille ikävät uutiset. Tilanteesta teki ikävän myös se, että orjakauppias Orpana Petkel näki tämän vieraan. Ja me kun olimme hetkeä aiemmin kertoneet orjakauppiaille, että emme ole missään tekemisissä eevanheimolaisten kanssa.

Kävimme vielä emännän kanssa ennen pimeäntuloa etsimässä poikaamme ja piikaa, mutta heitä emme saaneet merkkiäkään vaikka huhuilin metsään. Seuraavana aamuna käynnistäisin etsinnät kylän miesten avustuksella, mutta nyt, pimeän tullen ei ollut mitään tehtävissä. Pitäisi vain yrittää rauhoittua ja levätä aamuun.


"Nää on mun maita." Poseerausta (ennen peliä)
kyliltä Korvenperän talolle vievällä tiellä.


11.8.2001,Rimmin kämppä, Orivesi.
Hahmoni kirjoitti ja kuvan nappasi Mikko Aaltonen.
Kirjoitin15 hahmoa ja peli kyhättiin 5 viikossa,
kun Annina lupautui KH4:n jälkeen kirjoittajaksi.
Kuvaaminen jäi vähiin kun PJ-hommat painoivat.

© Reima Mäkinen


Mikko oli avatar jota luontokin kunnioitti.


Janina punanenä. Pelin jälkeen eevanheimolaiset olivät
märkiä, mutteivät sentään sulka maassa.