LARPPAUS -MENU


Kikkomanin testamentti

~ Nykyhetken Helsinkiin sijoittuva dekkarilarppi pelattiin 4.3.2001 Puistolassa. Hahmoni, Kouta Kikkoman, ja koko 13 hengen peli, oli Markku Soikkelin kirjoittama. Markku järjesti saman pelin myöhemmin keväällä Turussa.

~ Maustekeisari William Kikkoman oli ensimmäinen suomalainen miljonääri, jonka kuolemaan liittyy rikos. Olimme kokoontuneet vainajan kotiin kuulemaan hänen viimeistä tahtoaan. Kikkoman co. on kansainvälinen yritys. Niinpä johtolangat olivat hajallaan ympäri maailmaa, mm. USAn ja Singaporen asiat ja tapahtumat olivat tapetilla. Firmojen omistussuhteiden, perintörahojen ja muun omaisuuden jakaminen sekä kimurantit perhesuhteet takasivat sen, että aika ei tullut pitkäksi.

~ Hahmoni oli murhatun Kikkomanin parikymppinen nörtti-poika. Haaveena oli oma pelifirma, mutta koodaus ja simulaattoripelini idean markkinointi takkuili pahasti. Todellisuuteen sijoittuvaa hahmoa oli mielenkiintoista pelata, niinpä kävin mm. katsomassa netistä tietoja liittyen surmatyöhön käytettyyn myrkkyyn.
Alibini osoittautui pelin kuluessa pitämättömäksi. Koutalla oli nimittäin tapana käyttää huumeita, joten en ollut aluksi varma edes omasta syyttömyydestäni. Murhaajaa jäi minulta selvittämättä.

© r e i m a - 27.04. 2001