LARPPAUS -MENU


© Kuva: Sami Villa -01
Memphis 3

~ (5.5.-01 Toninveräjä, Teisko). Peli oli Kulhun kultin järjestämä ja hahmoni TT:n kirjoittama Suurlähettiläs Ajar Tiernan. Peli sijoittui Babylon 5:n tyyliin suurelle Memphis avaruusasemalle, tarkemmin sanottuna asemalla olevaan baariin sekä lähellä sijaitseviin aseman asukkaiden työhuoneisiin. ...Avaruuden kansat ja rodut kohtaavat. Aseman omistajan, Harethin, tavoitteena oli rakentaa paikasta rauhanneuvotteluiden ja liittojen syntymisen mahdollistava kohtauspaikka. Asemalla kuitenkin juonitaan ihan muuta.

Valokuvia Memphis 3:n aloituspuuhista~

. ..: henk. koht. loki :.. .

... Suureksi onneksi sain tänään puhuttua korporaatiot: M.C.I, Astrotek ja Yeis, Harethin puolelle, niiden johtajat tuntuvat luottavan minuuun. Tämä on hyvä siltä varalta, että Hareth joutuisi konfliktiin jonkun muun kansan kanssa. Amiraalimme Der Graaf'kin myöntyi "liittoon" jossa Harethin sotilaalliset, kaupalliset ja poliittiset voimat yhdistettäisiin ajamaan "Harethin etua". Tämä tuo kansallemme turvaa näinä epävakaina aikoina.

Unicornin ja regalilaisten masinoimaan rauhanliittoon lähdin innoissani mukaan, koska sen tavoitteena oli yhdistää em. lisäksi Shogar, Femine, Adria ja Hareth taisteluun Cerraa vastaan. Tämä oli ns. "Keskinäinen välirauha". Ilmoitin myös, että Der Graaf osallistuisi tästä eteen päin liiton kokouksiin Harethin esustajana, onhan kuitenkin kyseessä sotilaiden johtama ja sotillaallinen liitto.

Hetkeä myöhemmin liitto ja sopimus kuitenkin, suureksi pettymyksekseni, raukesi, kun Shogarin alus häipyi Memphikseltä. Der Graaf kertoi, että suuri Unicornin laivasto lähestyy Memphistä. Niinpä ehdotin, että hän pyytäisi paikalle Harethin sotavoimia ja yrittäisi solmia liittoa Feminen kanssa, Unicornin pelotteen tyhjäksi tekemiseksi. Elättelimme myös toivoa siitä, että Unicornin uhka saisi Adrian palaamaan Harethin leiriin. Der Graafilla tuntuu olevan jotakin henkilökohtaista Adriaa vastaan, mutta kansamme edun nimissä hän lupasi unohtaa tämän kaunansa ainakin hetkeksi.

Korporaatioiden kauppiaat olivat samaan aikaan saaneet tahollaan Uff Kherriltä tarjouksen "mahtiaseesta" ja halusivat Harethin poliittisen tuen sen hankkimiseksi (hinta n. 10G!). Koska Unicornin ja Harethin välit ovat perinteisesti olleet hyvät en saata uskoa että Unicorn todella hyökkäisi Harethia vastaan ja rauhan miehenä kaipaan tälle ikävälle seikalle vielä vahvistusta.

Niinpä päätin sopia tapaamisesta Unicornin Crin Ver Holtin kanssa, ja olla vielä yhetydessä Harethin keskushallintoon ennen mahdollista "aseenhankintapäätöstäni". Luotan korporaatioiden tukeen vain osittain, sillä lyhyen tähtäimen voitot tuntuvat olevan varsinkin Carbo Yeisin mieleen. Astrotekin Desire Spac, sen sijaan, vaikuttaa tässä suhteessa ymmärtävän, että Harethin etu on myös korporaatoden etu. Harethin korporaatioille ei ole ei ole olemassa toimintaedellytyksiä ilman toimivaa Harethin valtiota!

Jo aiemmin päivällä aloin epäillä Cerraan edustajien läsnäoloa syyksi jatkuville vihamielisyyksille ja vehkeilylle Memphiksellä. Tämä oli myös syynä siihen, että saatoin turvallisin mielin luvata Harethin tukevan sotilasliittoa Cerraa vastaan.

Olin esittänyt Memphiksen komentajalle Rraakh Norrille, että tummempi cerraalainen Chalor vangittaisiin ja eristettäisiin muista kuulusteluja varten, mutta jostain syystä näin ei kuitenkaan ole vielä tapahtunut. Vaaleammalle Chalorille esitin uhkavaatimuksen, että Cerraan täytyy solmia diplomaattiset välit Harethiin ja muuttaa politiikkaansa avoimemmaksi, muuten Cerraan edustajilta evätään pääsy Memphikselle.

Syyksi esitin mainitun kansojen välisen eripuran ja kyräilyn vähentämisen avaruusasemalla, ja sitä kautta aseman perimmäisen tarkoituksen toteuttamisen. Tämän Cerraa-asian tulen selvittämään, kunhan vain kaikki aikani ei kuluisi neuvotteluihin Korporaatioiden ja amiraalimme kanssa.

Kuulin juuri, että oma laivastomme on tunnin matkan, ja Unicornin laivasto 2 tunnin päässä Memphikseltä. Tuossa ovat Unicornin suurlähettiläs Cang ver Stall ja amiraali Crin Ver Holt, mikähän selitys heillä on antaa tähän perin outoon sotilaalliseen manööveriin?!

...lopetan tältä erää.

Heinäkuun 2. päivä 3501, Memphis -asema
Ajar Tiernan
Harethin Suurlähettiläs

© r e i m a - 22.05. 2001