Pekka virittäytyy hahmoonsa ennen peliä.


Nasu
ikä: ? (olet kuolematon)
TAISTELUTAITO:
0
ESINEET JA TARVIKKEET:
rahapussi ja känny
RAHAVARAT:
300
TAUSTA, HISTORIA, LUONNE:
Asut metsässä puun sisällä, ja myös se pitää paikkansa, että isoisäsi nimi oli Yksityis Allan. Olet "siviilissä" erilainen kuin mikä kuva sinusta annetaan Nalle Puh kirjoissa. Sinulla ei ole mitään tätä pientä vinoutumaa ja lälly-mainetta vastaan, maksetaanhan hommasta kumminkin hieman vaivanpalkkaa (Avustajapalkkiot sarjiksista ja piirretyistä Disneyltä). Olet porukan bilekone ja keppostelija. Seurassasi ei tule suru puseroon. Et ota itseäsi tai elämä kovin vakavasti. Sinussa on kuitenkin myös "visionääriä". Tätä kuvastaa mm. se, että olit innoissasi järjestämässä möhköfantin metsästysretkeä, ennen kuin tiesit, miten vakavasta asiasta on kyse.

Olet hengaillut Puhin ja Ihaan kanssa niin kauan kuin jaksat muistaa. Asutte metsässä Englannissa. Tikru tuli mukaan hieman myöhemmin, mutta on pyörinyt mukana niin kauan, että et jaksa muistaa kauanko! Teillä neljällä on paljon yhteisiä muistoja ja kivoja leikkejä. Periaatteessa ihan hyvät ja lämpimät välitkin.

Kaikkein parasta, mitä tiedät, on heitellä kaksin sorkin suurta palloa näiden kavereiden kanssa. Se on hauskaa ja rentouttavaa, lähdet innosta kiljuen mukaan, jos joku vain ehdottaa sellaista sinulle. Kun olet viihteellä, tykkäät myös tanssahtelemisesta. Pallon heittelemisestä tykkäät silti enemmän. Lempiartistisi ja idolisi on (ranskalainen) Edith Fiath (Jota et väsy ylistämään). Lempiruokasi on tryffelit, mutta oikestaan syöt mielelläsi mitä tahansa, mitä eteen kannetaan.

Pelin alkaessa olette liikkeellä kaveriporukalla. Olette viettäneet suomessa nyt muutaman viikon (Tikrun elokuvaa promoamassa) saavuitte Helsingistä Tampereelle perjantaina. Ihaa hukkasit häntänsä Hesassa 3 kertaa 2 viikon aikana, mutta onneksi sinä löysit sen.

Nukuitte edellisen yön hyvin Hotelli Ilveksessä, (kukahan senkin lystin maksaa?!) ja nyt olette tulleet katsastamaan "Tampereen ihmettä" Pöllön Kabareeta!

Olet kuullut, että kun aikuiset ihmiset juhlivat, ne järjestävät polttareita. Niinpä päätittekin Tikrun kanssa järkätä tänä iltana Puhille "polttarit". Se tarkoittaa käsittääksenne pientä viatonta keppostelua kaulattoman nallen kustannuksella.

Ihaa on ollut omissa oloissaan, hieman nuutuneena, ja kun mainitsitte asiasta hänelle, aasi vain pyöritteli silmiään. Keskusteltuasi asiasta Tikrun kanssa, olet varma, että tyhmä elukka ei tajua edes mitä "polttarit" tarkoittaa. Niinpä päätitte huvitella hieman pitämällä häntä epätietoisuuden tilassa.

Jos hyvin käy ette näe Risto Reipasta koko iltana. Hän on jäänyt Helsinkiin (ja eksynyt?). Laitoit hänet perjantai aamuna rautieasemalla Konalan bussiin, ja uskottelit että se on menossa Kanalaan.

Tiikerin leffaprojekti ei ollut porukan sisäisen dynamiikan kannalta ollenkaan hyvä juttu. Nyt porukassa on "kaksi kilpailevaa johtajaa". Tai tyyppiä jotka kuvittelevat olevansa johtajia. Todellisuudessahan koko sirkus pyörii sinun ympärilläsi. Olethan porukan fiksuin.

TAVOITTEET:
Järjestää Puhille "polttarit" yhdessä Tikrun kanssa.

Yrittää välttyä törmäämästä möhköfanttiin.

Jos Ihaa peesaa mielestäsi liikaa Puhia, voit kostaa sen olematta kertomatta mitä "polttarit" ja "lipponen" tarkoittaa. Välillänne ei kuitenkaan ole mitään niin isoa skismaa, etteikö pieni pallon heittely sitä parantaisi!

Olet huomannut, että Tikru on käyttäytynyt omituisesti sen jälkeen kun hän sai royaltit leffastaan. Hän on jotenkin kireä, ja epäilet, että hänellä on jotain hämäriä bisneksiä. Yrität ottaa selville, mitä?

Sinun olisi saatava pummattua Tikrulta hieman rahaa koska sinulta alkaa loppua käteinen (reissaaminen ja rällääminen käy kukkarolle). Ei pitäisi olla vaikea temppu, sillä tiedät, että Tikru ei ymmärrä paljoa numeroiden päälle. Jos Tikru on huonolla tuulella, voit tietenkin hommata rahaa muualtakin, ei pitäisi olla kaltaisellesi fiksulle possulle mikään ongelma.

Käyttelet aineita huolettomasti alkoholi, on tuttua kauraa ja välillä kokeilisit mielelläsi jotain muutakin "piristettä". Olet kuullut, että Tampereella liikkuu aineita ja ehkä pääset tänään piikittämään kasvuhormoonia. Joku lehmä diilaa kuulemma stydiä vilustumistippaa. Ymmärrät asiasta sen verran, että se on kiellettyä ja siksi varmasti myös kivaa. Toivot että jonain päivänä voisit olla hieman isompi possu.

TUTUT HAHMOT:

Nalle Puh: On mielestäsi ihan hyvä tyyppi. Vähän ehkä yksinkertainen (jaa vähän!) haihattelija, joka ei tajua oikein mistään käytännön asioista mitään. Hän latelee kaiken maailman filosofisia juttuja, ja lauleskelee itsekseen. Puhia on helppo hassuttaa. Puh on porukassanne sellainen keulakuva, joka saa pelkällä olemuksellaan ja rennolla asenteella asiat lutviutumaan, joten hänen remmissään sinunkin on helppo elellä päivä kerrallaan, vailla huolen häivää.

Tikru: Leikkikaverisi. Aikaisemmin on Tikru oli kivempi kuin nykyään. Siitä on tullu rehentelijä, ja sillä on noussu menestyksen myötä kusi päähän. Tikrun pitäisi mielestäsi ymmärtää, että hän on sittenkin vain "sivuhenkilö" ja jättää haaveet tähteydestä. Eihän kaveripiirinne ole mikään bändi, josta erotaan, vaan te olette pitkä-aikaisia ystäviä, joiden kaveruuden "tielle" kaupallisuus on nyt todella ikävästi tulossa!

Ihaa: Leikkikaverisi. Aikaisemmin Ihaa oli relampi kuin nykyään. Aina se on ollut vähän synkkä, mutta nyt tilanne on mennyt vielä pahemmaksi, etkä oikein ymmärrä miksi. Hänen pitäisi mielestäsi jättää "yhteiskunnalliset asiat" murehtimatta.

Kun Ihaan jurputus ja tyhmyys alkaa ärsyttää sinua kutsut häntä lipposeksi, (koska se taas ärsyttää Ihaata).

Risto Reipas: On mielestäsi luuseri. Tyyppi tuntuu jääneen pysyvästi 7-vuotiaan tasolle. Se ei ole normaalia, onhan hän ihminen! Toisaalta, saahan siitä revittyä edes hieman huumoria. Sinulla on kuitenkin OK välit Ristoon.

Möhköfantti: Pelkäät möhköfanttia kuollaksesi, sillä möhköfantti ON pelottava möhkijä! Lasket miltei allesi, ja menet hetkeksi tolaltasi jos joku vain mainitseekin möhköfantin nimen! Tiedät möhköfantista, että se on iso ja pelottava juttu.

ULKONÄKÖ, PUKEUTUMINEN, KÄYTÖS: Sinulla on huomiota herättävät korvat, joista olet ylpeä. Hahmosi käytös pelissä ei voi olla liian lapsellista tai imbesilliä, keskivartalosi on nimittäin (poikki)raidallinen, muuten sinut on ommeltu vaaleanpunaisesta kankaasta. Kylmällä kelillä käytät kaulahuivia. Kävellessäsi ja tanssiessasi keikut sivusuunnassa.

Sanavarastosi on suurin piirtein 6 -vuotiaan tasolla.

Tärkeää: Asuusi kuuluu nimilappu (niin kuin kaikilla muillakin) "PORSAS". Muut eläimet eivät välttämättä osaa lukea, mutta nimilappu onkin ulkonäköösi liittyvä juttu, josta sinut tunnistaa lajisi edustajaksi.

© r e i m a - 27.04. 2001