_ Joel-Tikru säätää Bambin peräpeiliä ennen peliä.

Tikru

IKÄ: ? (olet kuolematon)
TAISTELUTAITO:
1
ESINEET JA TARVIKKEET:
lompakko ja känny(?)
RAHAVARAT:
25 000
TAUSTA, HISTORIA ja LUONNE:

Asutte metsässä Englannissa, jokaisella (Puhilla, Nasulla, Ihaalla ja sinulla) on oma kämppä. Olet hengaillut Puhin, Ihaan ja Nasun kanssa niin kauan kuin he jaksavat muistaa. Teillä on paljon yhteisiä muistoja ja kivoja leikkejä. Kaikkein parasta, mitä tiedät, on heitellä suurta palloa kaksin tassuin kavereiden kanssa. Se on hauskaa ja rentouttavaa, lähdet innosta kiljuen mukaan, joku vain ehdottaa sellaista sinulle. Itse asiassa se on salainen heikkoutesi. Et kerta kaikkiaan voi vastustaa pallon heittelyä! Jos näät uuden pallon, sillä on kerta kaikkiaan pakko päästä leikkimään. (Epäilet, että tämä viehtymys juontaa juurensa siihen, että et ole saanut leikkiä pienenä tarpeeksi lankakerällä!)

Melkein yhtä paljon, kuin pallon heittelemisestä, tykkäät tanssimisesta, sillä silloin pääset väläyttämään tanssijan kykyjäsi, juuri parketilla charmisi pääsee mielestäsi hyvin esiin.

Kaikki ei kuitenkaan ole yhtä leppoisasti kuin pinnalle päin näyttää. Olet todellisuudessa KGB:n vakoojalelurobotti. Et tietenkään tiedä, että olet robotti ja että KGB:tä ei enää ole olemassa. Komentajasi Vasili Tenuv oli varma siitä, että Nasu ja Ihaa ovat MI5:n leivissä. Sinut ujutettiin ensin Jenkkeihin, duuniin Disneylle ja sitä kautta saarivaltakuntaan Puhin kumppaniksi. Tehtäväsi on paljastaa mainittujen agenttien salainen henkilöllisyys.

Et kuitenkaan voi käyttää voimakeinoja, sillä Nasu osaa tietääksesi itämaisia taistelulajeja: maratea ja kipponia. Puh taas on lyömätön Jumo-painissa, ja tiedät, että hän on valmis puolustamaan Ihaata henkeen ja vereen. Hukkasit aseesi metsään kauan sitten, ja se ruostui käyttökelvottomaksi. Koulutuksestasi muistat sen verran, että on vaarallista, kun jotain isoja juttuja liikutellaan.

Pohdit: Mikä on Puhin rooli tässä roolileikissä? Onko Ihaa oikeasti niin naiivi, kuin miltä näyttää?! Miten vaarallinen, harmittoman oloinen Nasu todellisuudessa on?!

Sinulla ei ole mitään erikoista lempiruokaa. Kaikki epäterveellinen, kuten karkit ja naksut maistuvat paremmin kuin esimerkiksi kasvikset. Joskus mietit miltä ihan oikeista tiikereistä tuntuu, ne kun syövät kuulemma jopa toisten eläinten lihaa. Toisaalta tämä asia hieman oudoksuttaa sinua, mutta olet viimeaikoina tuntenut lihan syömistä kohtaan yhä enenevää perverssiä halua. Selvin päin häpeät tietenkin tunnustaa asiaa, mutta pienessä maistissa saatat alkaa tilittää aiheesta, kunnes ymmärrät taas vaieta. Humalassa myös diivan elkeet pääsevät sinussa hallitseviksi.

Olet viimeaikoina vaurastunut huomattavasti. Elokuvasi, jota olette juuri promoamassa Suomessa, on saanut hyvän vastaanoton. Rahaa on, se pitäisi vain saada sijoitettua hyvin. Uhkapeli ja vedonlyönti voisivat olla mielestäsi hyviä tapoja laittaa pennit poikimaan.

Pelin alkaessa olette liikkeellä kaveriporukalla. Olette viettäneet suomessa nyt muutaman viikon. Saavuitte Helsingistä Tampereelle perjantaina. Ihaa hukkasit häntänsä Hesassa 3 kertaa 2 viikon aikana, mutta onneksi sinä löysit sen. Halusit hieman hohtoa elämään, ja otit huoneen Ilveksestä. Kaverit tietenkin seurasivat sinua sinne, kiinnittämättä asiaan sen kummempaa huomiota. Puh mutisi omiaan, ja Nasu vikisi kaupungin lyylien perään, mutta sammui sänkyyn eikä jaksanut edes lähteä Night Clubiin. Tarkemmin ajateltuna muistat, että Ihaakin vikisi jotain, et vain muista mitä.

Nukuitte siis hyvin koko lössi, ja nyt olette tulleet katsastamaan "Tampereen ihmettä" Pöllön Kabareeta! Olet kuullut, että kun aikuiset ihmiset juhlivat, ne järjestävät polttareita. Niinpä päätitte Nasun kanssa järkätä tänä iltana Puhille "polttarit". Ihaa on ollut omissa oloissaan hieman nuutuneena, ja kun mainitsitte asiasta hänelle, aasi vain pyöritteli silmiään. Keskusteltuasi asiasta Nasun kanssa, olet varma, että tyhmä elukka ei tajua edes mitä "polttarit" tarkoittaa ja päätitte huvitella hieman pitämällä häntä epätietoisuuden tilassa.

Luonteeltasi olet melko rauhallinen mutta toisaalta kylmä tunteeton (cooli kuin G. Pula-aho). Viime aikoina olet alkanut miettiä, pitäisikö sinun sittenkin olla porukkanne johtaja. Sinussa on esimerkiksi huomattavasti enemmän kaupallista potentiaalia, kuin nukkavieruksi käyneessä Puhissa, jolla on mielestäsi huono ulosantikin.

Vaikka sinulla on rahaa sinua, ei erityisemmin kiinnosta toimia porukan pankkina. Rauhallisuudesta huolimatta saatat joskus suutahtaa, sinulta palaa nimittäin hihat, jos joku yrittää liian kärkkäästi pummata rahaa. Lepyt kylläkin nopeasti, eli suutahtaminen menee ohi samassa kun olet korottanut ääntäsi. Numeroita tunnet sen verran että 2 ja 5 on isompia kuin 1. Nolla ei tietääksesi tarkoita mitään. Nämä tiedot ovat peräisin luotettavalta taholta, eli Nasulta, joka puolestaan oli kuullut asiasta Risto Reippaalta.

TAVOITTEET:
Järjestää Puhille "polttarit" yhdessä Nasun kanssa.

Opetella polttamaan sikaria (kaikki rikkaat tiemmä tekevät niin).

Paljastaa Nasun ja Ihaan salainen henkilöllisyys.

Jos Ihaa peesaa mielestäsi liikaa Puhia, voit kostaa sen olematta kertomatta mitä "polttarit" tarkoittaa. Välillänne ei kuitenkaan ole mitään niin isoa skismaa, etteikö pieni pallon heittely sitä parantaisi!

Olet ajatellut perustaa oman vaatemerkin (kuhan jäät KGB:stä eläkkeelle) ja tarvitsisit hommaan rahoitusta. Myös oman laulelma-levyn tekeminen kiinnostaa. Sinulla on jo valmiina balladi "Suo mulle hauta sylissä meren". Yrität siis myös etsiä tuottajaa levyllesi. Mielestäsi on kuitenkin parempi, jos Risto Reipas, Nasu, Ihaa ja Puh eivät saisi tietää näistä bisneksistä. Siinä vaiheessa, kun nimet ovat sopimuspapereissa voit sitten mahdollisesti tarjota heille statistin paikkaa. Toivot, että et näkisi Risto Reipasta koko iltana, jos hyvin käy hän on jäänyt Helsinkiin ja eksynyt.

Kaiken tämän keskellä yrität parhaasi mukaan relata. Alkoholi ei näyttele elämässäsi mitään roolia. Juot kun muutkin juovat, mutta vain jos sinua sattuu janottamaan.

TUTUT HAHMOT:
Puh: Leikkikaverisi. Haihattelija, joka ei tajua oikein mistään käytännön asioista mitään, mutta latelee filosofisia viisauksia. Puh on ihan OK, mutta mielestäsi turhan yliarvostettu esim. sinuun verrattuna.

Ihaa: Leikkikaverisi. Aikaisemmin Ihaa oli kivempi kuin nykyään. Nykyään se on synkkä., aivan kuin hautoisi jotain salaisuutta. Hänen pitäisi mielestäsi jättää ainakin "yhteiskunnalliset asiat" murehtimatta. Ihan turha on aasin rasittaa kasiaisen aivojaan kvasiasioilla! Sorkkaeläinaktivistin nuttu ei mielestäsi ollenkaan sovi Ihaalle.

Nasu: "Siviilissä" sellainen pieni porsastelija. Kirjoissa ja sarjakuvissa, Nasu kuvataan aina niin kivaksi, mutta tiedät, että ei se oikeesti oo semmoinen, kuin mikä kuva siitä annetaan. Nasu on porukan bilekone ja tunnettu keppostelija, jonka seurassa harvoin tulee suru puseroon. Nasua ei kannata ottaa vakavasti, ei hän itsekään ota. Yksi ärsyttävä piirre Nasussa kuitenkin on, hän on tuhlaavainen ja aina pummaamassa rahaa.

Risto Reipas: Outo tyyppi. Ihmettelet kyllä, miksi Risto tuntuu jääneen pysyvästi 7-vuotiaan tasolle. Se ei ole normaalia, onhan hän ihminen! Ristokin tuntuu pitävän Puhista enemmän kuin sinusta, mikä on mielestäsi aivan käsittämätöntä!

ULKONÄKÖ PUKEUTUMINEN JA KÄYTÖS:
Hahmosi käytös pelissä ei voi olla liian lapsellista tai imbesilliä, olethan kankaasta ja pehmusteista kyhätty leikkitiikeri.

Sanavarastosi on suurin piirtein 6 -vuotiaan tasolla.

Tärkeää: Asuusi kuuluu nimilappu (niin kuin kaikilla muillakin) "TIIKERI". Muut eläimet eivät välttämättä osaa lukea, mutta nimilappu onkin ulkonäköösi liittyvä juttu, josta sinut tunnistaa lajisi edustajaksi.

© r e i m a - 27.04. 2001