International Champion, Nordic Champion, Baltic Champion, Belarus Champion
No Ch, Fin, Se, Svn, Est, Ltu, Lv CH, Rus Ch, RkfV, Cg Ch, BiH Ch,
J W -04
, Balt W-05, N´05, Norway W-06, BLR Ch, BLRW-07

Hoppingham´s Function Eight "KASI"

om./own.Kasvattaja/breeder & P. Malmi
Isä/sire:
M. Ozz the Bozz

Emä/dam:
Int**, FIN, SVN, EST, LV CH, Ltu JW-03 & N´JW-03
Hoppingham´s OOps I Did it Again
"Oopsie"

syntynyt/born: 17.12.2003

Sukutaulu - Pedigree

Polvet: terveet / Knees: healthy
Silmät: terveet / eyes: healthy

Lonkat/hips: C
L2HGA tested: CLEAR
HC tested: CLEAR

käytettävissä jalostukseen
STUD

Kuvia Kasista / Photos of Kasi -->
Kuka on "Kasi" kertoo Päivi
Kasiainen eli Kasi ei nimestään huolimatta ole mikään mato vaan komea nuori uros joka on varustettu mahtavalla luonteella. Kasi haluaa olla mukana kaikessa missä muukin perhe. Hän rakastaa näyttelyitä ja kun viikonloppu aamuna aletaan pakata autoa Kasi on innolla etupenkillä ; pääsenkö johonkin kivaan paikkaan jossa saa esiintyä. Kun reissuun lähteekin joku muu, ilme on todella pettynyt. Menestystäkin on tullut kivasti, muutamia sertejä, cacibeja ja voittaja-titteleitä. Tosin se ei ole tärkeintä vaan se että saa omistaa ihanan, touhukkaan koiran. Kasilla ja Kiusalla on käytössään iso aidattu piha jossa ne tarpeen mukaan korjaavat pyykit narulta, purkavat teltan, korjaavat satoa kasvimaalta, laittavat pensaat ja kukkapenkit kuntoon... kaverusten kekseliäisyydellä ei ole loppua. Metsälenkit ja koirarannalla käynnit ovat myös mieleisiä.
Who is "Kasi", by owner Päivi
Kasiainen or Kasi, despite his name, is not an earthworm, but a handsome young male with a great personality. Kasi wants to be a part of everything the rest of the family does. He loves shows, and should we start packing things in the car on a weekend morning, he's the first to sit in the front seat: "Are we going some place fun where I get to show myself off". When he's not the one coming along for the trip he looks very disappointed. Nicely enough, he's had his share of success in the show ring: a few CACs, CACIBs and
Winner-titles. However, the most important thing is owning a wonderful and active dog. Kasi and Kiusa have use of a large fenced yard where they have the opportunity to take clothes off the line, take down a tent, pick out the best vegetables from the patch and show off their gardening skills by re-modelling the flower beds and bushes.. there is no end to what these two friends can come up with. Walks in the forest and visits to the dog beach are also favorite activities.
Lisää Kasista / More about Kasi:
Kasiaisen omat sivut - Kasi´s homepage

Näyttelyt - Shows

5 x CAC
3 x LT-CAC
2 x SLO CAC
1 x LV CAC
1 x EST CAC
1 x SWE CAC
2 x RUS CAC
6 CACIB
Staffi- ja am.staffi erikoisnäyttelyn
ROP PENTU ja BIS 1 pentu
SBT special BOB- / BIS- puppy 2004

Sire of Kasi
M. Ozz the Bozz