Taitoluistimien erikoishuolto

Olemme taitoluistimiin erikoistunut jalkinekorjaamo. Täydenpalvelun taitoluistinhuoltomme on toiminut jo yli 20 vuotta. Asennamme taitoluistimien terät paikoilleen, teroitamme ne ja teemme monipuoliset luistinkenkähuollot käsityönä.

Teroitus- ja huoltopalvelumme toimii ilman ajanvarausta liikkeemme aukioloaikoina.


Teemme myös luistinkenkien kovetukset, koukkujen vaihdot, tikkaukset ja muut työt.

Postipalvelumme


Palvelemme myös Postin välityksellä. Postitetut luistinteroitukset pyrimme lähettämään mahdollisimman pian takaisin asiakkaalle. Postin Ovelle-paketti on paras tapa varmistaa nopea palautus.

Luistimia kannattaa lähettää huoltoon aina useampi pari samassa paketissa.
Yli 5 paria palautamme ilmaiseksi ilman postikuluja.

Liitä mukaan pakettiin yhteystietosi, PUHELINNUMEROSI. Voit kertoa meille myös minkälaisen teroituksen haluat ja haluatko että teroitusta muutetaan. Myös harrastustaso ja luistelijan paino auttavat meitä arvioimaan oikean teroituksen.

Jos haluat palautuksen Smartpostin pakettiautomaattiin, niin kerro myös mikä on lähin automaattisi. Aikataulutoiveita saa esittää ja niitä pyritään mahdollisuuksien mukaan noudattamaan.

Postikulut taitoluistimille ovat:

1 paria 7,90 EUR
2 - 4 paria 9,90 EUR
5 paria tai enemmän 0 EUR


Ota yhteyttä niin sovitaan yksityiskohdista.

Taitoluistimien terien asennus ja teroitus

 

Terän asennus luistimeen on tarkkuutta sekä ammattitaitoa vaativa työ ja ottaa aina aikansa. Sitä ei voi nopeuttaa, joten varaa siis siihen tarpeeksi aikaa. Asentamisessa on tärkeää löytää luistelijan ja luistimen tasapainopiste. Vain oikein asennetut ja teroitetut terät toimivat jäällä oikein.

Taitoluistimet käsityönä teroitamme teroitukseen suunnitellulla teroituskoneella jolla on mahdollista tehdä oikeanlainen urateroitus. Jokainen teroitus tehdään yksilöllisesti luistelijan taidot huomioiden.

 

Vankka kokemuksemme jalkineiden korjaamisesta sekä pitkä yhteistyömme maahantuojien ja valmistajien kanssa on tuonut meille laajan tietotaidon luistinkengistä. Koska olemme jalkinekorjauksen ammattilaisia, niin meiltä löytyy tarvittava ammattitaito sekä välineistö erityisesti taitoluistimien korjaukseen. Teemme luistimiin monenlaista korjausta koukkujen vaihdoista aina kenkien kovetuksiin asti. Pienet vauriot kannattaa korjauttaa ajoissa ennen kuin ne leviävät laajemmalle. Silloin usein korjaus hankaloituu ja on myös hitaampaa. Rikkinäinen luistin jäällä on aina
turvallisuusriski luistelijalle.

Alumiini- ja hiilikuituterien teroitusParamountin alumiinirunkoiset ja Wilsonin hiilikuiturunkoiset terät teroitamme normaalina työnä niille soveltuvalla teroituskoneella. Asennamme myös erikoisrunkoiset terät luistimiin normaalisti paikoilleen.

Teroitamme siis kaikki taitoluistinterät ja sekä myös erikoisterät.