Kuvaus: Kuvaus: Sukelluisa M/S Orbiitin kannelta. Kuva Ari ErvaskiviOrbiit Sukeltajat ry:

Orbiit Sukeltajat ry. on Vantaalainen, syksyllä 2003 perustettu sukellusyhdistys, joka järjestää sukellusseuratoimintaa ja reissuja, jäsenilleen, lähinnä M/S Orbiitilla.

Jäseneksi voi liittyä kuka hyvänsä henkilö tai rekisteröity yhteisö, jonka yhdistyksen hallitus hyväksyy. Jäsen luokkina on, varsinaisten henkilöjäsenten ja yhteisöjäsenen lisäksi myös kannatus- ja yhteisökannatusjäsenyydet, jotka antavat, ilman yhdistyksen muita palveluita, ainoastaan osallistumisoikeuden, yhdistyksen toimintaan ja reissuihin.

Toimintamme keskittyy tällä hetkellä loistavan sukellustukialus M/S Orbiitin sukellusreissuihin, joihin jäseneksi liittymällä on mahdollisuus osallistua. Yhteisö- ja yhteisökannatusjäseniemme omat jäsenet ovat, tämän jäsenyhteisön, yhteisönä toimintaamme osallistuessa, kuin omia jäseniämme, eikä heidän tarvitse suoraan kuulua yhdistykseemme. Tavallisinta toimintaamme ovat sukellusreissut, jossa yhteisöjäsenemme varaa ajankohdan, esim. viikonlopun ja ottavat itse ilmoittautumiset reissuun. Yhdistyksemme henkilöjäsenet toimivat laivamme miehistönä ja pääsevät näin myös sukeltamaan, halutessaan. Joitakin risteily tyyppisiä lomareissujakin jäsenistölle järjestetään. Reissujen varaustilanteesta tietoa kalenterissamme, sekä kippareista ym. tietoa yhteystiedoissa.


Yhdistyksen hallitus 2018 ( yhteystiedot )

Puheenjohtaja:

Varapuheenjohtaja:

Aki Kettunen

Pekka Vuolukka

Rahastonhoitaja:

Jari Kaartinen

Jäsenmaksut vuodelle 2018

Tälle vuodelle, yhdistyksessämme on seuraavanlaiset jäsenmaksut, eri jäsenluokille. Liittyminen on ilmaista ja jäsenmaksut pieniä, varsinkin kannatusjäsenmaksut. Itse toimintamme rahoittaa yhdistyksen suurimmalta osalta. Yhdistyksen hallitus hyväksyy uudet jäsenet.

Liittymismaksu

Vuosijäsenmaksu

Varsinainen jäsen

0

10

Perhejäsen

0

5

Nuorisojäsen<15v

0

5

Nuorisojäsen<6v

0

5

Yhteisöjäsen

0

10

Kannatusjäsen

0

1

Yhteisökannatusjäsen

0

1

 

 

 

 


Perhejäsen on mahdollista olla, jos samasta perheestä tai vastaavasta on jo joku varsinaisena jäsenenä. Yhteisö- tai kannatusyhteisöjäseneksi voi liittyä rekisteröity yhteisö, esimerkiksi toinen sukellusseura. Tämän yhteisön osallistuessa, yhteisönä, toimintaamme, esimerkiksi reissuihin, voivat sen mukana olevat jäsenet osallistua mukaan, kuin omat jäsenemme.

Sukeltajaliitto ry:n ( entinen SUSL ) jäsenyhdistys emme ole enää vuodesta 2018, Kuvaus: Kuvaus: \\ww021463\c$\Omat Tiedostot\Aki\Orbiit\Kotisivu\images\SukeltajaLOGO.jpgjoten liiton jäseneksi henkilöt eivät meidän kautta enää pääse. Suosittelemme liiton henkilöjäsenyyttä jonkin toisen sukellusyhdistyksen kautta.

 

 

 

Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Kuvaus: Description: free web page hit counter