Ormel Oy: ( y-1975233-3 )

Ormel Oy. on Helsinkiläinen, vuonna 2005 perustettu yritys, jonka toimialaan pääasiassa kuuluu erilaiset merellä tehtävät työsuoritukset, kuten siirtohinaukset, kuljetukset, miehistön vaihdot merellä oleviin aluksiin ja tilausristeilyt sekä -sukellusreissut. Näitä toteutamme omalla aluksillamme M/S Orbiitilla. Toimimme myös aputoiminimellä Orbiitline.

Toimintamme on toistaiseksi melko pienimuotoista, joten teemme tarvittaessa muunkinlaisia työsuorituksia ja pystymme tarvittaessa, esimerkiksi räätälöimään risteilyt toivomusten mukaan. Mitään säännöllistä risteilytoimintaa tai muuta vastaavaa meillä ei tällä hetkellä ole, vaan toimimme tilausperiaatteella.

Yhteystiedot sivulta löytyy henkilöidemme tiedot, joten jos tunnumme olevan se, mitä etsit ota yhteyttä !


M/S Orbiit on enimmäkseen sen toisen omistajan Orbiit Sukeltajat ry:n sukellustukialuskäytössä, varsinkin viikonloppuisin, mutta muina aikoina käytössämme, esimerkiksi firmojen iltaristeilyille, tai palaverien paikaksi. Alukseen vuokraveneristeilyille on mahdollista ottaa kaksikymmentä matkustajaa, mutta majoitustilaa, esim. satamassa ollessa löytyy enemmänkin. Teknisesti kykenemme aluksella toteuttamaan useampien vuorokausien risteilyjä tai vastaavia, nykyisin myös esim. Tallinnaan. Majoitus aluksessa on pääasiassa kahdessa yhteismajoitustilassa. Pystymme myös järjestämään yhteisruoan ja kokin sitä laittamaan, mutta ruoka-asiat voi olla järjestettynä myös asiakkaan toimesta. Varsinaista ravintolatoimintaa tai vastaavaa ei aluksellamme ole.

 

 

 

 

 

 

Description: free web page hit counter