Sukelluspäiväkirja

 
Sukelluspäiväkirja Tietoja
Versio 1.4, Ilmainen

Toimii käyttöjärjestemissä:
Windows 95
Windows 98
Windows ME
Windows NT
Windows 2000

Koko Zip Paketissa: 4,1 Megaa
- Lataa ohjelma

HUOM !
12.4.2007 alkaen Sukelluspäiväkirjan rekisteröinti hoituu sähköpostilla ilmaiseksi.

Ohjelman on kehittänyt:
Petteri Hongisto
Kaikki yhteydenotot koskien ohjelmaa tai lähdekoodia, voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen 3dolphin@nic.fi

Kiitokset kaikille niille, jotka ovat rekisteröineet ohjelman ja vieläpä maksaneet siitä.

Kuva ohjelmasta

Sukelluspäiväkirjalla voit pitää kirjaa sukelluksista, tehdä tapahtumaraportin onnettomuuden sattuessa, laskea ilmankulutuksia, pitää kirjaa sukelluskohteista sekä suunnitella sukelluksia taulukoiden 89 sekä 2000 avulla.

Uutta 12.4.2007 lähtien:

Ohjelman ilmaisversion voit ladata näiltä sivuilta, jossa on poistettu käytöstä muutamia toimintoja. Kaikki toiminnot saat toimintaan rekisteröimällä ohjelman sähköpostilla, joka on siis ilmaista.

Koska ohjelmaa ei ole kehitetty lähes kuuteen vuoteen ja ohjelman jatkokehittäminen vaatisi melkeinpä kokonaan ohjelman uudestaan kirjoittamisen, olen päättänyt julkaista ohjelman lähdekoodin, jossa jokainen kuka haluaa, voi tehdä muutoksia ohjelmaan.

Ainoa toivomus lähdekoodin käytölle on, että jos joku sitä muuttaa, niin ilmoittaa siitä minulle sähköpostilla.Muutoin tee sillä mitä haluat, muokkaa, kehitä sitä edelleen ja pyydä siitä vaikka rahaa. Minua vain kiinnostaa, kuka on ollut halukas kehittämään ohjelmaa.

Muistutus lähdekoodista.
Lähdekoodi on muuttumattomana ladattavissa. Koodi on hyvin vanhaa sekä alkeellista, jonka olen itse kehittänyt opetellessani ohjelmointia, joten mestariteokseksi sitä ei todellakaan voi sanoa.

Lähdekoodi on Visual Basic 6 versiolle. - Lataa ohjelman lähdekoodi


Sivuilla kävijöitä