Ophiuchus (Serpent Bearer)

 

olet syntynyt marraskuun lopun ja joulukuun puoliväliin sijouttuvana aikana; tarkalla ajankohdalla ei ole suurempaa merkitystä kuin viranomaisille ja sinulle ja eikä juuri sinullekaan sadan vuoden kuluttua. Kosmisesti ottaen se on hyttysen silmänräpäys - Auringon oma kierros Linnunratamme keskustan ympäri kestää 250 miljoonaa vuotta.

    Olet tälläinen:

 

Onnenkivesi vihreä smaragdi.

Onnenlukusi 4, 23, 48.

Elementtisi vesi.

Planeettasi Saturnus.

 

Olet tiedonhaluinen tarkkailija, sivustakatsoja joka näkee muita enemmmän; huomiot kuin vaivihkaa ihmisten motivaatiot ja asioiden perimmäiset tarkoitukset. Se tekee sinusta myös herkän, omiin ajatuksiisi vajoavan, sillä hienotunteisuutesi estää sinua sanomasta ja loukkaamasta muita - kärsit mielummin sisimmässäsi ihmisten itsekkyyden kuin neuvot muita.


Syntymähetkelläsi sait Saturnukselta luovaa mielikuvitusta ja Jupiterilta voimaa, pitkäjännitteisyyttä; aurinkokuntamme suuret planeetat varjelevat sinua ja antavat sinulle taidon hymyillä itsellesi ja nauraa tarvittaessa vaikeuksillesi. Tuon vuoksi saat valitettavasti kanssaihmistesi kateuden, mutta ymmärrykselläsi kestät senkin - vaikkakin yksinäisin kyynelin.
Joskus mittasi kuitenkin tulee täyteen, et jaksa pitää tyyntä ulkokuortasi, ja silloin Marsin syntymähetkesi aspekti pääsee näkyviin. Olet pelottava ja häikäilemätön suutuessasi; sitä kohteesi kutsuu pitkävihaisuudeksi, sillä terävä muistisi pääsee oikeuksiin, mutta sitä se ei ole, koska pystyt elämään tässä hetkessä etkä murehdi varsinkaan muiden menneistä. Annat vain tulla kaiken mikä mieltäsi rassaa, mikä mielestäsi toisessa ärsyttää. Ja useinmiten olet oikeassa. Siksi sinun purkauksesi otetaan vastaan nöyrin mielein. Sitten kun se on ohi se on ohi. Et pyytele anteeksi vaan hymyilet ja olet kuin ei mitään olisi tapahtunutkaan. Se saattaa hämmentää muita, mutta sinut todella tuntevat arvostavat suoruuttasi, sillä he myös tietävät että murehdit yksinäisyydessäsi kun loukkasit toista.
Ja he ovat oikeassa siinäkin.


Sinulle parhaiten soveltuvia ammatteja ovat rakennusten, siltojen suunnittelu ja maanteiden pariin liittyvä työ. Viihdyt luonnossa ja sinun on vaikea ystävystyä sisällä nyhjöttäjien kanssa.
Terveytesi on lahja Merkuriukselta, olet niin terve että sinua milteipä hävettää kuunnellessasi kavereitten sairaskertomuksia. Mutta vatsasi on sinun arka paikka, sinun tulisi tarkkailla ruokavaliotasi ja välttää jännityksiä.

Seksielämäsi aloitat keskivertoa myöhemmin, sillä haluat tarkkailla ja kuunnella muiden kokemuksia, ettet itse pettyisi. Mutta kun sen sitten aloitat se jatkuu hyvin voimakkaana läpi koko pitkän elämäsi. Ja sekin saa aikaan kateutta ja mustasukkaisuutta muissa, sillä olet himokas ja nautinnonhaluinen ja kaikki eivät ole yhtä luonnonlapsia ja estottomia kuin sinä. Et petä etkä aiheuta kohtauksia etkä mene kolmanneksi, mutta kaikki haluaisivat sinut. Ja sitten kun olet saanut tarpeeksi seikkailuista otat sinua miellyttävän ja olet hänelle uskollinen - kuten on kumppanisikin sillä hän on lumoissasi. Parhaiten tulisit toimeen taistelevan Jousimiehen kanssa ja merkillistä kyllä myös jääräpäisen Kaksosen luona.


Kaiken kaikkiaan olet ihminen joka muistetaan hyvällä ja saat muiden varauksettoman ihailun. Sitä ei estä edes joskus pikkumaisuuksin menevä tarkkuutesi rahankäytössä ja nuukailusi vaateostoksissasi. Monet ovat salaa kateellisia kekseliäisyydellesi vaikka kaveripiireissä sille hymyilläänkin.

 

 

 

Takaisin Tähtitaivaan tekstiin

          Pääsivulle