[Alku]
Testaa CSS-oppaan navigoinnin toimivuutta!
   
Sivut toimivat riittävän hyvin MS IE 4.0+, Opera 5.x+, Netscape 6.0+/ vast. Mozilla ja Konqueror 3.x selaimilla. Yleisesti ottaen sivut toimivat parhaiten uusimmilla Opera selaimilla. Sivujen toimivuus vanhemmissa selaimissa on heikko, erityisesti Netscape 4.x kohdalla.

 
 
Hae sivuiltani:
[Apua]

4. Rauhoitettavia sieniä

Jättikuukunen - Jätteröksvamp - Langermannia gigantea

Aiheet

Yleistä

Eräs sienineuvoja sanoi, että kurttusieni [Pw] on helposti tunnistettava sieni, mutta se on kovin harvinainen ja se olisi harvinaisuutensa vuoksi syytä jättää keräämättä. Olen myös muutamista sienikirjoista huomannut rauhoitettavaksi suositeltuja sieniä, joita ehdotetaan jätettävän poimittavien sienten ulkopuolelle. Listaan tällä tavoin mainittuja sieniä sekä erittäin harvinaisia, vaikkakaan ei suoranaisesti rauhoitettavaksi ehdotettuja sieniä juuri tällä sivulla. En väitä, että luettelo olisi täydellinen vaan ainoastaan sitä, että seuraavia sieniä on ehdoteltu rahoitettaviksi tai ainakin suositeltu, ettei niitä poimittaisi. Toivon, että saan palautetta tästä sivusta.

[Alku]

Rauhoitettavien sienten luettelo

[Alku]
   
Copyright Tapio Markula 1999-2003, Salo (kotisivu, s-posti - lisää Tapio.Markula) (tapio.markula@dnainternet.net) - ei julkiskäyttöön ilman sopimusta.
Get Expression!
Editori, jolla saa luotua standardit täyttäviä HTML ja XML dokumentteja. Tämän sivuston sivut on useimmissa tapauksissa tarkastettu Dave Raggetin (W3C) tekemällä HTML-Tidy apuohjelmalla ja satunnaisesti W3C-organisaation virallisella koodintarkastusohjelmalla. Useimpien sivujen syntaksin pitäisi olla sopusoinnussa W3C:n XHTML 1.0 spesifikaation kanssa. Testaa tämä sivu!
Informaatiota selaimista, jotka näyttävät or tulostavat tämän sivuston parhaiten.
Tältä sivustolta suoritetun etsinnän on toteuttanut FreeFind.
[Hae Opera] [Hae Mozilla!]
Luontosivuja on viimeksi muutettu 24.10.2004