[Alku]
Testaa CSS-oppaan navigoinnin toimivuutta!
   
Sivut toimivat riittävän hyvin MS IE 4.0+, Opera 5.x+, Netscape 6.0+/ vast. Mozilla ja Konqueror 3.x selaimilla. Yleisesti ottaen sivut toimivat parhaiten uusimmilla Opera selaimilla. Sivujen toimivuus vanhemmissa selaimissa on heikko, erityisesti Netscape 4.x kohdalla.

 
 
Hae sivuiltani:
[Apua]
AihepiiriluetteloLuontosivujen etusivu > Ensisijaiset sienisivut > 1.b Tunnistamattomien sienten jäljitys

1.b Tunnistamattomien sienten jäljitys


Pikkusieni

Aiheet

Yleistä

Periaatteessa kaikki tällä sivulla mainitut havaitsemani sienet oli tarkoitus laittaa sivulle 1a löydettyjen sienten luetteloon, mutten ole voinut niin toimia merkittävien tunnistusvaikeuksien vuoksi (käsittelen sienten tunnistusongelmia taustatietosivulla). Tällä sivulla esitettyjen sienten järjestys ei ole millään tavalla systemaattinen, mitä se on vuoden 2001 vuosilistassa. Tämä sivu on melko itsenäinen eikä toisten sivujen apusivu.

Tällä sivulla on mainittu lähinnä vuonna 2001 havaitsemiani sieniä, mutta mukana on hieman sen jälkeenkin havaittuja sieniä. Oikeastaan tämä sivu on eräänlainen muistionomainen päiväkirja, jonne laitan kaikilla sieniretkillä epämääräisesti tunnistamiani sieniä.

[Alku]

Tunnistamattomat sienet

Selkeitä arveluita

Erittäin epävarmoja arveluita

[Alku]
   
Copyright Tapio Markula 1999-2003, Salo (kotisivu, s-posti - lisää Tapio.Markula) (tapio.markula@dnainternet.net) - ei julkiskäyttöön ilman sopimusta.
Get Expression!
Editori, jolla saa luotua standardit täyttäviä HTML ja XML dokumentteja. Tämän sivuston sivut on useimmissa tapauksissa tarkastettu Dave Raggetin (W3C) tekemällä HTML-Tidy apuohjelmalla ja satunnaisesti W3C-organisaation virallisella koodintarkastusohjelmalla. Useimpien sivujen syntaksin pitäisi olla sopusoinnussa W3C:n XHTML 1.0 spesifikaation kanssa. Testaa tämä sivu!
Informaatiota selaimista, jotka näyttävät or tulostavat tämän sivuston parhaiten.
Tältä sivustolta suoritetun etsinnän on toteuttanut FreeFind.
[Hae Opera] [Hae Mozilla!]
Luontosivuja on viimeksi muutettu 24.10.2004