[Alku]
Testaa CSS-oppaan navigoinnin toimivuutta!
   
Sivut toimivat riittävän hyvin MS IE 4.0+, Opera 5.x+, Netscape 6.0+/ vast. Mozilla ja Konqueror 3.x selaimilla. Yleisesti ottaen sivut toimivat parhaiten uusimmilla Opera selaimilla. Sivujen toimivuus vanhemmissa selaimissa on heikko, erityisesti Netscape 4.x kohdalla.

 
 
Hae sivuiltani:
[Apua]

Vuoden 2003 sieniä

Aiheet

Yleistä

Listaan tälle sivulle aikajärjestyksessä löytämiäni ruokasieniä ja pahimpia myrkkysieniä, jotta saisin tilastotietoa, milloin sieniä kannattaa etsiä ja mitä myrkkysieniä kannattaa samaan aikaan varoa. Listaan myös sellaisia syömäkelvottomia sieniä, joita itse olen epäillyt syömäkelpoisiksi ja joita en ole aiempina vuosina havainnut.

Listaan syksyn lopussa myös viimeiset löydetyt sienet. Mikäli havaitsen vuonna 2003 sellaisia sieniä, joita ole aiempina vuosina havainnut, laitan niistä erillisen listan.

Vuoden 2003 ruokasienet aikajärjestyksessä

Vuoden 2003 pahimmat myrkkysienet aikajärjestyksessä

Vuoden 2003 erityispiirteitä

Alkukesä oli sateinen ja sienestyskausi alkoi aikaisin. Mutta sitten helteet näyttävät tuhoavat lupaavasti alkaneen sienestyskauden. Sienikausi alkoi uudestaan elokuun puolessa välissä, jolloin ilmestyi esim. normaalisti aikaisia keltahaperoita [Pw]. Olen löytänyt poikkeuksellisen paljon limanuljaskoita.

Uskalsin käyttää jauhosieniä [Pw], jotka maistuivat sipulin kanssa paistettuina oikein hyviltä. Olen hyödyntänyt myös eräitä muita sieniä, joita en ole aimmin käyttänyt (mainitsen niitä eräällä lisälistasivulla).

Löysin seuraavia ruokasieniä, joita en aiempina vuosina ole havainnut tai tunnistanut:

Muista kuin ruokasienistä kannattaa mainita seuraavat sienet:

[Alku]
   
Copyright Tapio Markula 1999-2003, Salo (kotisivu, s-posti - lisää Tapio.Markula) (tapio.markula@dnainternet.net) - ei julkiskäyttöön ilman sopimusta.
Get Expression!
Editori, jolla saa luotua standardit täyttäviä HTML ja XML dokumentteja. Tämän sivuston sivut on useimmissa tapauksissa tarkastettu Dave Raggetin (W3C) tekemällä HTML-Tidy apuohjelmalla ja satunnaisesti W3C-organisaation virallisella koodintarkastusohjelmalla. Useimpien sivujen syntaksin pitäisi olla sopusoinnussa W3C:n XHTML 1.0 spesifikaation kanssa. Testaa tämä sivu!
Informaatiota selaimista, jotka näyttävät or tulostavat tämän sivuston parhaiten.
Tältä sivustolta suoritetun etsinnän on toteuttanut FreeFind.
[Hae Opera] [Hae Mozilla!]
Luontosivuja on viimeksi muutettu 24.10.2004