[Alku]
Luettelen alla aihealueittain tekemäni aihepiirit. Paluulinkkeinä tähän aihepiiriin on tämä valikko ja sivun yläreunassa oleva linkki Aihepiiriluettelo.
 
 
   
 Etsi sivuiltani: [Apua]

Mitä uutta?

Aiheet

Yleistä

Sen jälkeen kun tein tärkeimmät sivut, olen lisännyt muutamia sivuja. Lisätyt sivut löytyvät pääosin A- S listatuista lisäsivuista.

Uusimpia käyttämiäni selaimia (jos en toisin mainitse kaikki ovat Windows-selaimia) ovat Opera 8.0, Mozilla Firefox 1.0 (rv:1.7.5; Gecko/20041110), Konqueror 3.1 (Linux-käyttöjärjestelmän KDE-käyttöliittymän tiedostoselain) ja Microsoft Internet Explorer 6.0. Olen saanut myös MS IE 5.0 Mac käsittelevää s-postia. Alla on muutamia linkkejä selainvalmistajien sivuille:

Microsoft: CSS Enhancements in Internet Explorer 6 Public Preview.
Opera Software: What's new in Opera 5.10, XML in Opera.
Mozilla organization.

Huomautus. Mozilla Firefox on Mozilla Gecko esityskoneeseen perustuva selain. Tätä esityskonetta käyttäviä selaimia ovat ainakin Mozilla, Firebird, Netscape 6.x+, Galeon ja Phoenix (Mozilla Firebirdin edeltäjä) selaimissa. Sitä käyttävät selaimet kuuluvat ikään kuin Mozilla Gecko perheeseen. Merkittävin seikka on selaimen esityskoneen päivämäärä.

Tulostusta varten olevat sivukatkot eivät ole enää ihanteellisia MS IE:lle, mikä oli alkuperäinen tarkoitus. Poistin joitakin tulostusta koskevia pakollisia sivukatkoja, koska en voi enää taata niiden oikeaa paikkaa. Viimeksi uudistamillani sivuilla rivikatkot toimivat optimaalisesti enää Opera-selaimilla. Tulostuksen saaminen optimaaliseksi MS IE:lle vaatisi niin paljon ylimääräistä työtä, että minulla ei riitä siihen aikaa.

Viimeisimmät muutokset

Sivustoa ei enää päivitetä.

[Alku]