[Alku]
Luettelen alla aihealueittain tekemäni aihepiirit. Paluulinkkeinä tähän aihepiiriin on tämä valikko ja sivun yläreunassa oleva linkki Aihepiiriluettelo.
 
 
   
 Etsi sivuiltani: [Apua]

Kopiointioikeudet (Copyright)


Internetissä olevat sivut (kuvat mukaan lukien) ovat pääosin vapaasti käytettävissä yksityiskäyttöön, mutta julkinen opetuskäyttö ei ole luvallista (yksittäisiin sivuihin saa toki viitata). Käyttämääni terminologiaa käsittelevällä sivulla[S] on muista sivuista poikkeava käyttöoikeus. Luomiani uusia termejä ei saa käyttää kaupallisissa julkaisuissa (kuten ATK-sanakirjoissa tai WWW-palveluissa) keskustelematta kanssani. Osa termien tekijänoikeuksista kuuluu myös muille kuin minulle. Sen sijaan termejä saa käyttää ja kopioida kaikkiin ei-kaupallisiin tarkoituksiin, mikäli lähde mainitaan.

Mikäli sivuja käytetään julkisessa opetuksessa, niiden asiasisältöä ja ulkoasua ei saa olennaisilta osin muuttaa (lisäykset olisi hyvä laittaa erillishuomautuksina), jotta sivut on tunnistettavissa tekemikseni. Mikäli joku havaitsee virheitä eri selaimia koskeviin huomautuksissa tai muissa ohjeissa, toivon, että saan siitä palautteen sähköpostilla (lue kuitenkin selaimia koskeva huomautus[S]). Olen laatinut julkiseen opetuskäyttöön seuraavat hinnat:

Sivut toimivat samaan tapaan kuin tietokannat, moniulotteisia taulukkomuuttujia hyödyntäen. Sivuista on myös MySQL-tietokantaa käyttävä tietokantaversio, joka edellyttää seuraavia ohjelmistoja:

  1. Web-palvelinohjelma, esim. ilmainen Apache 2.0x.
  2. Web-palvelinohjelmaan PHP-lisäohjelma (ilmainen), versionumeroltaan vähintään 4.3.x (edellyttää yleensä palvelinohjelman konfigurointia).
  3. Tietokantapalvelinohjelma, esim. ilmainen WinMySQLAdmin, joka tukee vähintään MySQL 4.0 tietokantoja.

Web-sivut tulee sijoittaa Web-palvelinohjelman juurihakemiston alihakemistoon ja tietokanta MySQL-tietokantapalvelinohjelman tietokantahakemistoon. Tietokantaa voi muuttaa joko tekemilläni lisäsivuilla, millä tahansa MySQL-tietokantoja editoivalla ohjelmalla tai paikallisesti asennetuilla phpMyAdmin Web-sivuilla.

Ota yhteyttä, mikäli haluat käyttää sivustoani julkisesti. Lisään hintoihin tarvittaessa inflaatiokorotuksen ja tietokantaversion hinta täytyy miettiä erikseen. Olen ollut opettamassa CSS:stä alla luetelluissa paikoissa.

Cyberdecadesin järjestämä työttömille suunnattu Internet-kurssi ().
Helsingin Evankelinen Opisto, Verkkoviestintä/Internet-kurssi ().

[Alku]