[Alku]
Luettelen alla aihealueittain tekemäni aihepiirit. Paluulinkkeinä tähän aihepiiriin on tämä valikko ja sivun yläreunassa oleva linkki Aihepiiriluettelo.
 
 
   
 Etsi sivuiltani: [Apua]
AihepiiriluetteloCSS-oppaan etusivuHakemistosivut > Aakkosellinen hakemisto

Sanasto

Aiheet

Yleistä

Jos elementillä on sininen tausta viittaan johonkin lähdekoodin HTML/ XML tai CSS koodauksiin (esim A ja display). Jotkut kohdat ovat yleisesti käytettyjä HTML/ XML tai CSS koodauksiin liittyviä suhteellisen tärkeitä termejä tai ilmaisuja (esim. property). Muut ovat muita hakemistoon laitettuja sanoja. Englanninkielisten sanojen hakemisto on identtinen englanninkielisen sivuston kanssa ja linkitykset tapahtuvat englanninkielisessä ja suomenkielisessä versiossa täsmälleen toisiaan vastaaviin kohtiin.

Tämän sivun lopussa on lista, jossa on joitakin suomenkielisiä sanoja (suomeksi on olemassa myös erillinen termilista[S]).

Lähdekoodeihin liittyvissä sanoissa on ilmaistu seuraavilla tavoin suluissa, minkä merkitys koodeilla on:

Suluissa saattaa olla myös muihin kuin suoranaisesti lähdekoodiin liittyviä huomautuksia, esim. media groups (= mediaryhmiä; se on mediatyyppeihin liittyvä hieman toisen tyyppinen luokittelu, jolla ei ole lähdekoodissa mitään erityismerkkausta), Web browsers (= Web-selaimia) ja computer languages (= tietotokonekieliä; HTML, XHTML, Miten XML-dokumenttien kanssa voi käyttää CSS:ää).

[Alku]

Englanninkieliset sanat

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Z

A

B

C

D

E

F

G

H

I

J

K

L

M

N

O

P

Q

R

S

T

U

V

W

X

Z

[Alku]

Suomenkieliset sanat

A D E F J K L M N O P R S T U V Y Ä

A

D

E

F

I

J

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

Y

Ä

[Alku]