[Alku]
Testaa CSS-oppaan navigoinnin toimivuutta!
   
 
Luettelen alla aihealueittain tekemäni aihepiirit. Paluulinkkeinä tähän aihepiiriin on tämä valikko ja sivun yläreunassa oleva linkki Aihepiiriluettelo.
Tutustu myös muihin tekemiini aihepiireihin eli alisivustoihin! Yllä olevassa listassa on alisivustoja, jotka jollakin tavalla liittyvät tietotekniikan osaamiseeni tai itseni esittelyyn. Tälle alisivustolle ei ole minkäänlaista paluulinkkiä, koska sivujen luonne on epävirallinen. Yllä luetellut sivut avautuvat kuitenkin uuteen ikkunaan, jolloin portfoliosivut eivät häviä, mikäli et sulje portfoliosivujen ikkunaa. Myös pop-up navigaattorilla voit selailla muita aihepiirejä hukkaamatta portfoliosivuja.
 
 
Portfoliosivujen etusivu

Tapio Markulan portfolio

Hei. Minä olen Tapio Markula. Saavuit Karkkilan oppimiskeskuksessa 2003-2005 pidettävän datanomikurssin portfoliosivuilleni. Portfoliosivut koostuvat seuraavista päävalikosta löytyvistä sivuryhmistä:

- yleisluonteista tietoa sivusta kuten esim. portfoliosivujen liittymisestä toisiin aihepiireihin, portfoliosivujen pävityksistä ja tietoa siitä, mikä on portfolion tarkoitus

- monentyypisiä hakemistoja, kuten sisällysluettelo (porfoliosivujen sivukartta) ja sivutaulukko

- pidän opiskeluajalta päiväkirjaa

- listaan saamiani arvosanoja ja oppimiani asioita, esim. laitteistoihin, käyttöjärjestelmiin, lähiverkkoihin ja tietoliikenteeseen liittyviä osaamisia

- joukko sekalaisia sivuja, jotka tavalla tai toisella liittyvät opiskeltuihin asioihin; mukana joitakin yksittäisiin sivuihin upotettuja aihepiirejä (nämä sivut löytyvät myös pop-up-navigaattorista, josta pääsee myös koko datanomikurssin yleisille sivuille)

Toivottavasti löydät sivuilta jotain mielenkiintoista! Mikäli haluat hyödyntää sivujani jollakin tavalla, lue kopiointioikeudet.

   

Get Expression!


Editori, jolla saa luotua standardit täyttäviä HTML ja XML dokumentteja.

Tämä alisivuston sivuja on tarkastettu Dave Raggetin (W3C) tekemällä HTML-Tidy apuohjelmalla ja satunnaisesti W3C-organisaation virallisella koodintarkastusohjelmalla. Sivujen syntaksin pitäisi olla sopusoinnussa W3C:n XHTML 1.0 spesifikaation kanssa. Testaa tämä sivu!

Informaatiota selaimista, jotka näyttävät tai tulostavat tämän sivuston parhaiten.

[Hae Opera] [Hae Mozilla!]