[Alku]
Testaa CSS-oppaan navigoinnin toimivuutta!
   
 
Luettelen alla aihealueittain tekemäni aihepiirit. Paluulinkkeinä tähän aihepiiriin on tämä valikko ja sivun yläreunassa oleva linkki Aihepiiriluettelo.
Tutustu myös muihin tekemiini aihepiireihin eli alisivustoihin! Yllä olevassa listassa on alisivustoja, jotka jollakin tavalla liittyvät tietotekniikan osaamiseeni tai itseni esittelyyn. Tälle alisivustolle ei ole minkäänlaista paluulinkkiä, koska sivujen luonne on epävirallinen. Yllä luetellut sivut avautuvat kuitenkin uuteen ikkunaan, jolloin portfoliosivut eivät häviä, mikäli et sulje portfoliosivujen ikkunaa. Myös pop-up navigaattorilla voit selailla muita aihepiirejä hukkaamatta portfoliosivuja.
 
 
Portfoliosivujen etusivuYleisinfo - Johdantosivut > Kopiointi- ja levitysoikeudet

Kopiointi- ja levitysoikeudet

Sivulla olevia kuvia ei saa käyttää ilman lupaani. Sen sijaan sivujen koodi on vapaasti hyödynnettävissä lukuun ottamatta yhtä Antti Tuppuraiselta saamaani JavaScript-koodia (kyseisessä koodissa on maininta tekijästä). Sen kohdalla lupa on kysyttävä em. henkilöltä.

Sivuja saa esitellä henkiöille, jotka voivat olla olla kiinnostuneita palkkaamaan minut, mutta sivujen osoitteita ei altaa julkiseen tietoon. Toivon, että sivujen sisältöä ei tiedoteta ilman lupaani, sillä sivut ovat luonteeltaan epäviralliset. Niihin ei ole linkkejä muilta alisivustoilta ja hakurobotteja ajatellen niissä on kehotus olla indeksoimatta sivuja (kaikki robotit eivät tosin noudata metatiedoissa olevaa indeksointikieltoa).

[Alku]