[Alku]
Testaa CSS-oppaan navigoinnin toimivuutta!
   
 
Luettelen alla aihealueittain tekemäni aihepiirit. Paluulinkkeinä tähän aihepiiriin on tämä valikko ja sivun yläreunassa oleva linkki Aihepiiriluettelo.
Tutustu myös muihin tekemiini aihepiireihin eli alisivustoihin! Yllä olevassa listassa on alisivustoja, jotka jollakin tavalla liittyvät tietotekniikan osaamiseeni tai itseni esittelyyn. Tälle alisivustolle ei ole minkäänlaista paluulinkkiä, koska sivujen luonne on epävirallinen. Yllä luetellut sivut avautuvat kuitenkin uuteen ikkunaan, jolloin portfoliosivut eivät häviä, mikäli et sulje portfoliosivujen ikkunaa. Myös pop-up navigaattorilla voit selailla muita aihepiirejä hukkaamatta portfoliosivuja.
 
 
Portfoliosivujen etusivuYleisinfo > Portfoliosivujen liittyminen toisiin aihepiireihin

Portfoliosivujen liittyminen toisiin aihepiireihin

Porfoliosivut ovat periaatteessa täysin itsenäinen sivukonaisuus (aihepiiri). Sivujen luonne on epävirallinen enkä ole linkittänyt "virallisilta" sivuiltani porfoliosivuille millään tavoin. Porfoliosivuilta ei puolestaan ole tavanomaisia linkkejä muille sivuille (eli linkkejä jotka uutta selainikkunaa avaamatta tai kehyksiä käyttämättä vievät muille tekemilleni aihepiireille).

Olen kuitenkin tehnyt paljon muita sivuja, jotka aiheittensa puolesta liittyvät datanomikurssin portfoliosivuihin. Tällaisia sivuja ovat CSS-opas, Help pages for HTML-Kit, Sekalaiset tietotekniset sivut ja Piirroksiani - My drawings. Viittaan niihin joissakin yhteydessä.

Seuraava teksti kertoo muiden tekemieni aihepiirien liittymiset toisiinsa. Klikaamalla tekstissä olevia linkkejä voit saat "monitoriin" muita sivujani (paluu tekstiin, jos olet klikannut jotakin linkkiä; voit vaihtoehtoisesti luoda yleissilmäyksen muista sivuistani avaamalla pop-up -navigaattorin).

 

[Alku]