[Alku]
Testaa CSS-oppaan navigoinnin toimivuutta!
   
 
Luettelen alla aihealueittain tekemäni aihepiirit. Paluulinkkeinä tähän aihepiiriin on tämä valikko ja sivun yläreunassa oleva linkki Aihepiiriluettelo.
Tutustu myös muihin tekemiini aihepiireihin eli alisivustoihin! Yllä olevassa listassa on alisivustoja, jotka jollakin tavalla liittyvät tietotekniikan osaamiseeni tai itseni esittelyyn. Tälle alisivustolle ei ole minkäänlaista paluulinkkiä, koska sivujen luonne on epävirallinen. Yllä luetellut sivut avautuvat kuitenkin uuteen ikkunaan, jolloin portfoliosivut eivät häviä, mikäli et sulje portfoliosivujen ikkunaa. Myös pop-up navigaattorilla voit selailla muita aihepiirejä hukkaamatta portfoliosivuja.
 
 
Portfoliosivujen etusivu > Hakemistosivujen sisältö

Hakemistosivujen sisältö

Linkit liittyvät opetuksessa käsiteltyihin aiheisiin. Sisällysluettelo on tavanomainen hakemistosivu, joka toimii samalla sekä esittelysivujen että koko sivustoni sivukarttana. Sivutaulukon tarkoituksena on esittää normaalisti ylävasemmalla olevien dynaamisten valikoiden linkittämät sivut linkkitaulukkona. Saat sivutaulukkosivulta yleiskatsauksen, mitä juuri tällä hetkellä vierailemasi aihepiiri käsittelee.

Koska olen tehnyt paljon sivuja, jotka aiheittensa puolesta liittyvät saamaani opetukseen, em. hakemistosivujen ohella myös pop-up -navigaattori toimii eräänlaisena hakemistosivuna. Sen avulla voi selata muita tekemiäni sivuja ja yleisiä datanomikurssin sivuja kadottamatta portfoliosivujeni osoitetta.

[Alku]