[Alku]
Testaa CSS-oppaan navigoinnin toimivuutta!
   
 
Luettelen alla aihealueittain tekemäni aihepiirit. Paluulinkkeinä tähän aihepiiriin on tämä valikko ja sivun yläreunassa oleva linkki Aihepiiriluettelo.
Tutustu myös muihin tekemiini aihepiireihin eli alisivustoihin! Yllä olevassa listassa on alisivustoja, jotka jollakin tavalla liittyvät tietotekniikan osaamiseeni tai itseni esittelyyn. Tälle alisivustolle ei ole minkäänlaista paluulinkkiä, koska sivujen luonne on epävirallinen. Yllä luetellut sivut avautuvat kuitenkin uuteen ikkunaan, jolloin portfoliosivut eivät häviä, mikäli et sulje portfoliosivujen ikkunaa. Myös pop-up navigaattorilla voit selailla muita aihepiirejä hukkaamatta portfoliosivuja.
 
 
Portfoliosivujen etusivu > Lisäsivujen sisältö

Lisäsivujen sisältö

Nämä sivut on joukko sekalaisia sivuja, jotka tavalla tai toisella liittyvät opiskeltuihin asioihin. Koska olen aiemmin tehnyt (ja päivitän koko ajan portfoliosivujen ohella) koulussa opetettuihin aiheisiin liittyviä sivuja, olen liittänyt näihin sivuihin myös kokonaisia aihepiirejä. Voit selata eräitä muita tekemiäni sivuja kadottamatta portfoliosivuja, sillä eräät aihepiirit on upotettu porfoliosivujen sisälle.

Vaihtoehtona sivuille, joissa on upotettuja aihepiirejä voit käyttää pop-up -navigaattoria. Myösa sen avulla voi selata muita tekemiäni sivuja kadottamatta portfoliosivujeni osoitetta. Pääset lisäksi datanomikurssin yleisille sivuille.

[Alku]