[Alku]
 
Hae sivuiltani:
[Apua]
AihepiiriluetteloRippikoulusivujen etusivuYleisinfo - Johdantosivut > Apua

Apua

Niin, toivoisin, että moni voisi tehdä minun kanssani yhdessä sivuja, erityisesti rippi- koulusivuja - niin että ne voisivat kehittyä vähän nopeammassa tahdissa. Minulla ei meinaa millään riittää.

Kyllähän sitä moni kristillinen firma haluaisi varmasti, että tekisin yhtä sun toista ihan ilmaiseksikin. Ihan mielelläni tekisinkin ja voinhan minä tehdä jotain ilmaiseksikin niin kauan kuin saan palkan muualta. Aina jotain pientä voisin tehdä, vaikka olisin freelancerikin. Mutta jos tekisin kaiken ilmaiseksi, mistä perheeni sitten saisi elantonsa - vaimon palkallako vai sosiaaliturvalla meidän tulisi elää?

Toivoisin, että osaisin tehdä senlaatuisia sivuja, että joku haluaisi niistä jotain maksaakin  - se on tietenkin paljon pyydetty meikäläisen osaamisella. Mutta tällä hetkellä tää nettisivujen tekeminen on ihan harrastus - tosin se meinaa viedä kaiken vapaa-ajan ihan niin kuin jollakin jonkun vanhan moottoripyörän tai auton rassaaminen tai vaikka pienoisrautateiden värkkääminen. Ja yhteistä siinä on se, että koskaan ei voi olla täysin tyytyväinen lopputulokseen vaan aina jonkin vois tehdä paremmin. Ja jatkuvasti joku paikka on rempallaan niin kuin vanhassa omakotitalossa.

Toi keskeneräisyys on niin amatöörien kuin ammattilaisten riesa. En nyt viitsi mainita kenellä muulla kuin itselläni on vähän joka asiassa keskeneräisiä sivuja, mutta kyllähän minä heitä kaikkia ymmärrän, kun itsestänikin on tullut vähän samanlainen - projekteja tulee aloitettua enemmän kuin kykenee saattamaan edes siedettävään tulokseen - mitä nyt nääkin sivut osoittavat.

Niin, mikä on internet - keskeneräisten projektien luvattu valtakunta!

Ai niin minun piti puhua sulle, missä kaipaisin apuasi. Jos et voi tarjota mulle töitä, voisit auttaa materiaalin tuottamisessa, mm.

Toivon, että jollakin järjestöllä tai yksityisellä henkilöllä olis aikaa tulla talkoisiin. Ota yhteyttä.

[Alku]