[Alku]
 
Hae sivuiltani:
[Apua]
AihepiiriluetteloRippikoulusivujen etusivuJumala IsänäSeurustelu > Tapaus 2 ('Kundit ja viina hallitsivat elämää')
Surusilmä 2

Kundit ja viina hallitsivat elämää

(lyhennetty alkuperäistekstiä)

Aluks, noin 12--vuotiaana mä olin hiljainen kuin hiiri, uneksin poikaystävästä ja vaatteista. Mä muutin paikkakuntaa ja koulua. Musta alko kehittyä ns. kovis.

Mä tutustuin yhteen kivaan poikaan ja aloin styylata sen kanssa. Se saatto mut yhtenä iltana himaan ja siihen se sitten jäikin .Mä päätin kostaa sille kundille ja aloin styylata yhen toisen kundin kanssa. Mutta se kostaminen ei onnistunut. Mä kiinnyin tähänkin kundiin. Se jätti mut kahden viikon kuluttua.

Se opetti mut polttamaan ja juomaan. Se koko vuosi oli sitten yhtä helvettiä. Mä dokasin, pooltin ja sekoili melkein jokaiseen tarjolla olevaan kundiin.

...Kaikki kundit jätti mut viimeistään viikon kuluttua. Sitten seuras hiljaisempi vaihe. Mua alettiin kutsua huoraks.

Mä aloin käydä stadissa. Sitten yhtenä iltana kaikki taas musertu. Yks kimma hyökkäs mun kimppuun ja mätki mua turpaan. Mä vetäydyin syrjään ja nuolin haavojani. Mä eli taas helvetissä, mut erilaisessa kuin ennen.

Mä istuin himassa, enkä uskaltanut astua jalallanikaan ulos. Mä pinnasin koulusta ja itkin jatkuvasti.

Mä vihaan kaikkia kundeja! Mä syytän niitä alitajuisesti joka helvetin asiasta. Jos joku kundi yrittää koskea muhun, se saa hatunneulasta naamaan.

Ja lopuks mä tahtoisin varoittaa kaikkia kimmoja. Te kaikki, jotka luulette, että viinan ja tupakan kautta tullaan joksikin, voi teitä!

Mä säälin teitä, jotka kuljette humalassa mun ohi. Ottakaa mallia mun kertomuksesta. Lopettakaa ennen ku on liian myöhäistä!

Surusilmä

Muutama kommentti ja kysymys sinulle, tämän tekstin lukija:

Kommentoi minua . Jos joku lehti tunnistaa painattaneensa kirjoituksen eikä halua, että se näkyy enää sivuillani, ilmoittakoon minulle.

Tutustu sivuihin tosi rakkaus odottaa  , josta löydät ajatuksia siitä, miten voit löytää kestävää pohjaa rakkaudelle.

[Alku]