TeiskU SkiTeam


SkiTeam Kaupissa

HIIHTO-/JUOKSUKOULU
Hiihtokoulu kokoontuu pääsääntöisesti torstaisin, eri paikoissa tilanteen mukaan. Alaikäraja hiihtokouluun on 6v ja yläikärajaa ei ole, eli vanhemmatkin ovat tervetulleita. Perinteisen sekä vapaan tyylin lisäksi tehdään monipuolisia oheisharjoituksia.

Kesällä SkiTeam toimintaan saavat osallistua kaikki juoksemisesta kiinnostuneet, vaikkei koskaan hiihtäisikään.

Hiihdättäjinä ja juoksuttajina toimivat:
Riku Pitkänen, 050-5178715 riku@pkpoy.com ja
Pekka Mäntyvaara, 050-5970648 pekka.mantyvaara@gmail.com

SkiTeam:n harjoitusohjelmat löytyvät pilvilevyltä, jonne tämä linkki sojottaa.


Teiskon Urheilijat SkiTeam aloittaa uuden harjoitusryhmän 2017!

Se on tarkoitettu 7v tänä vuonna täyttäville ja vanhemmille hiihdosta kiinnostuneille, jotka haluavat oppia hiihtämään ja harjoittelemaan hiihtoa tukevasti myös kesällä. Eli mukaan voi tulla varttuneemmatkin lapset ja aikuisetkin.

Kesän harjoittelu koostuu pää-asiassa ketteryyttä, tasapainoa ja aerobista kuntoa kehittävistä harjoituksista. Loppuvuodesta lumien tultua on kesän harjoittelun jälkeen helpompi siirtyä lumille ja hakea tasapaino ja oikea tekniikka suksille. Tutustumme myös triathlonin lajeihin, mutta uimaan ei tarvitse mennä mikäli ei halua. Kokeilemme myös monipuolisesti muita tapoja harjoitella kesällä. Tärkeäähän on monipuolisuus.

Harjoitukset tapahtuvat eri paikoissa, mutta pääasiassa Teiskon alueella. Pyrimme pitämään harjoitukset samaan aikaan ja samassa paikassa jo kauemmin harjoitelleen ryhmän kanssa, mutta teemme toki eri harjoitukset. Ensimmäiset harjoitukset pidetään 10.5. Kämmenniemen kuntopolulla ja kokoontuminen Perttulan maatilan edustalla klo.17.30. Kaikki harjoitukset pidetään samaan aikaan, ellei toisin mainita. Tätä ennen 8.5. on Kämmenniemessä maastojuoksun kevään osakilpailu, johon kaikki hiihtäjien harjoituksiinkin osallistuvat toivotaan saapuvaksi.


TeiskU SkiTeam facebook:ssa