JALKAPALLO
Kämmärin Mammarit


Naisten jalkapallojoukkue Kämmärin Mammarit aloitti jalkapallon pelaamisen kesällä 2009. Alkuperäisenä ajatuksena oli järjestää Kämmenniemen alueen naisille mahdollisuus mukavaan liikuntaan ja yhdessäoloon.

Ensimmäinen kesä pelattiin keskenään Kämmenniemen kentällä höntsyillen, mutta jo kesällä 2010 osallistuttiin Palloliiton Tampereen piirin kuntosarjaan. Sen jälkeen ollaan oltu mukana kuntosarjassa joka vuosi vaihtelevalla menestyksellä.

Joukkue on kehittynyt vuosien mittaan pelitaidoissa hitaasti mutta varmasti ja saanut mainetta hyvän urheiluhengen ja kannustavan asenteen vuoksi. Joka kesä osallistutaan myös johonkin Pirkanmaan alueella järjestettävään turnaukseen.


Kausi 2018

Joukkueenjohtajana toimii Sanna Virta: sannavirta@icloud.com tai 0400 445 728


mammarit turnauksessa

Kausi 2017

Joukkueenjohtajana toimi Sanna Virta: sannavirta@icloud.com
tai 0400 445 728

Talvikausi 2016-2017 meni naisilla uuden ja jännän äärellä, kun Mammarit osallistuivat ensimmäistä kertaa futsalin naisten harrastesarjaan. Lohkossa joukkueita oli kuusi ja kolminkertaisen sarjan pelattuaan Mammarit sijoittuivat neljänsiksi.

Mammarit osallistuivat perinteisesti kesällä Palloliiton järjestämään Naisten kuntopallosarjaan. Loppusarjan pelit pelattiin ylemmässä sarjassa, jossa sijoitus oli seitsemäs. Myös mitalin kiillosta päästiin nauttimaan, kun Kangasalan Löytötex-turnauksesta heinäkuussa pokattiin pronssimitalit kaulaan uuden valmentajan Janne Hagmanin johdolla.

Ennen uuden futsal kauden 2017-2018 alkua Mammarit kävivät pyhäinpäivänä pelaamassa Hattulan Juteinikeskuksessa. Parolan Visan Naisten järjestämässä turnauksessa oli mukana viisi harrastejoukkuetta. Jännääkin jännempi pronssipeli meni ratkaistavaksi rankkareilla, jonka Mammarit veivät nimiinsä ja pääsivät nauttimaan pronssista jälleen kerran.

Talvikaudella harjoitukset jatkuvat kerran viikossa ja harrastefutsalin pelejä Mammarit käyvät pelaamassa muutaman kerran kuukaudessa.


mammarit Kangasalla

Kausi 2016

Viikonloppuna oli Kangasala-turnaus siellä Mammarit sijoittui tänä vuonna viidenneksi. Kuntopallo-sarjassa pääsimme hienosti ylempään loppusarjaan ja pelit siellä ovat lähteneet vaihtelevasti liikkeelle, neljä peliä on vielä jäljellä (23.8.). Tässä linkki sarjan tuloksiin.

Joukkueenjohtajana toimi Anne Lummikko: anne.lummikko@gmail.com tai 050-301 0531mammarit Kangasalla

Kausi 2015

Harjoitukset pidetään Kämmenniemen koulun kentällä sunnuntaisin klo 18.00-19.30, tervetuloa mukaan.

Kuntopallo-sarjan ottelulohjelma ja sarjataulukko.
Ottelut pelataan Riihitien kentällä Viinikassa.

Kesällä 2015 Mammarit nähdään pelaamassa myös Kangasalan Sanomat turnauksessa elokuussa.

Joukkueen valmentajana toimii Jukka Mikkola, kapteenina Elisa Aulamo ja varakapteenina Tarja Rantala.
Joukkueenjohtajana toimii Eeva-Liisa Viskari, puh. 0400 190 890, sähköposti eeva-liisa.viskari(at)iki.fimammarit Kangasalla

Kausi 2014

Kuntopallo-sarjan ottelulohjelma ja sarjataulukko.

Kuva: Kangasalan Sanomat -turnauksessa elokuussa 2014mammarit virroilla

Kausi 2013

Kuntopallo-sarjan sarjataulukko ja ottelutulokset löytyvät tulospalvelusta.

Kuva: Turnauksessa Virroilla kesäkuussa 2013.Kausi 2012

Kuntopallo-sarjan sarjataulukko ja ottelutulokset löytyvät tulospalvelusta.


Kausi 2011

Kuntopallo-sarjan sarjataulukko ja ottelutulokset löytyvät tulospalvelusta.


mammarit ja turvejussit yhteispotretti

Kausi 2010

Kuntopallo-sarjan sarjataulukko ja ottelutulokset löytyvät tulospalvelusta.

Mammarit pelasivat kesähelteessä ystavyysottelun Teiskon Turvejusseja vastaan. Ottelu pelattiin Turvejussien omalla suopotkupallon stadionilla.

Pelin lopputuloksesta ei ole tietoa mutta hauskaa oli!